IMT Smile vydávajú na prianie fanúšikov spevník

Slovenská kapela IMT Smile vydáva spevník svojich tridsiatich najväčších hitov, ktorého vznik si vyžiadali fanúšikovia.

10.03.2014 13:55
IMT Smile Foto:
IMT Smile
debata

Spevník obsahuje notový záznam pre klavír, spev a gitaru ku skladbám Nepoznám, Ľudia nie sú zlí, Za dedinou, Kým stúpa dym, Bozk, Čo ak, Duch človeka, Exotika, Kapela, Len tebe, Mám krásny sen (Hawaii), My dvaja, Myslím, že môže byť, Nedá sa ujsť, Nič nie je isté, Niekto ako kráľ, Opri sa o mňa, Pre túto chvíľu, Tajné milovanie, Úsmev a čaj, Vadí-nevadí, Veľa lásky, Veselá pesnička, Viac, Vrany, Všetko, Vyvedený z miery, Bez podmienky, S.O.S. a Najkrajšie Vianoce.

“Fanúšikovia nám veľmi často písali a aj pri osobných stretnutiach nás žiadali o noty a akordy k našim pesničkám, aby si ich vedeli správne zahrať. Chceli sme im vyjsť v ústrety, a práve preto sme sa rozhodli urobiť spevník a dať všetkým možnosť hrať naše pesničky tak, ako boli napísané. Verím, že to pomôže tým, ktorí si hrajú pri ohni, na oslavách, alebo v hudobných školách”, uviedol spevák a skladateľ Ivan Tásler.

IMT Smile sa na hudobnej scéne pohybujú od 90. rokov minulého storočia. V roku 1996 vydali debutový album Klik-Klak. Ich zatiaľ posledná štúdiovka s názvom Rodina vyšla v roku 2012. Na konte majú aj albumy ako Valec (1998), Valec Extra (1999), Nech sa páči (2000), IMT Smile (2003), Exotica (2004), Niečo s nami je (2006), Hlava má sedem otvorov (2008), či 2010: Odysea dva (2010). V kapele v minulosti pôsobili aj Katarína Knechtová, Peter Bič, Martin Migaš alebo Martin Valihora. IMT Smile sú momentálne až do 3. apríla na spoločnom česko-slovenskom turné s kapelou Desmod.

debata chyba
Viac na túto tému: #fanúšikovia #IMT Smile #spevník