Within Temptation prídu v stredu na Slovensko s novým albumom

Within Temptation na čele so speváčkou Sharon den Adel prídu už v stredu do bratislavskej Incheba Expo Areny. Aktuálne Album Tour 2014 odštartovala gotic-metalová formácia už koncom februára v Helsinkách. Skupinu čaká vyše 30 koncertných zastávok, medzi ktorými nebude 12. marca chýbať ani Slovensko.

11.03.2014 16:59
web WITHIN Foto:
Within Temptation
debata

Pre svoju slovenskú premiéru si podľa organizátorov podujatia holandská skupina nič lepšie ani nemohla želať. Práve v týchto dňoch prichádza Within Temptation s novým albumom „Hydra“. Aj preto európske turné poniesie názov „Album Tour 2014“. Punc výnimočnosti dáva novej nahrávke aj zoznam mien osobností, ktoré sa na albume podieľali: Tarja Turunen (ex-Nightwish), Howard Jones (Killswitch Engage), Dave Pirner (Soul Asylum) či raper Xzibit.

Within Temptation prinesú do Bratislavy zbrusu novú koncepčnú šou ladiacu s ešte horúcim albumom. Techniku do Bratislavy privezie 9 kamiónov. Fanúšikovia sa tak môžu tešiť na nové skladby v koncertnom prevedení, ale chýbať nebudú ani najväčšie hity. Kapela sľubuje najlepšiu koncertnú show, akú kedy mali. “Všetku našu prácu a snahu smerujeme k tomu, aby sme fanúšikom priniesli tú najlepšiu a najpôsobivejšiu koncertnú produkciu akú kedy zažili. A kvalitný, nezabudnuteľný koncert bude najlepšou reklamou a pre náš nový album,” nechal sa počuť gitarista a zakladateľ Within Temptation Robert Westerholt.

Zoskupenie je na scéne od roku 1996. Na svojom konte majú Within Temptation 6 radových albumov a desiatky singlov. Vstupenky predáva sieť Ticketportal, v prípade, že sa nevypredajú, budú k dispozícii aj na mieste.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Bratislava #koncert #Within Temptation #Incheba Expo Aréna