Keith Richards z Rolling Stones pracuje na knihe pre deti

Keith Richards, gitarista britskej rockovej skupiny The Rolling Stones, momentálne pracuje na knihe rozprávok pre deti, ktorá vyjde v septembri.

12.03.2014 12:36
web KEEF Foto:
Keith Richards
debata

Publikáciu bude ilustrovať jeho 28-ročná dcéra Theodora, ktorá študuje výtvarné umenie. Informovalo o tom internetové vydanie magazínu New Musical Express.

Kniha s názvom „Gus a ja: Príbeh môjho starého otca a mojej prvej gitary“ vyjde vo vydavateľstve Little, Brown and Company a na pulty predajní sa dostane 9. septembra. Spoluautormi publikácie sú spisovatelia Barnaby Harris a Bill Shapiro.

Kniha je inšpirovaná hudobníkovým starým otcom Theodorom Augustom Dupreem, prezývaným aj Gus, ktorý hrával v džezovom orchestri a mladého Keitha zasvätil do čara hudby. „Puto medzi deťmi a ich starými rodičmi je unikátne. Ľudia by si ho mali ceniť,“ uviedol Richards o svojej pripravovanej kni­he.

Kniha vyjde viazaná v pevnej väzbe, ale aj v elektronickej podobe. Okrem ilustrácií bude obsahovať i rodinné fotografie. Pre 70-ročného Richardsa to však nie je knižná prvotina: v roku 2010 vydal úspešnú autobiografiu s názvom Život.

debata chyba
Viac na túto tému: #The Rolling Stones #Keith Richards #knihy pre deti