Jake Bugg vydá nahrávku Messed Up Kids

Britský hudobník Jake Bugg plánuje vydať EP nahrávku s názvom Messed Up Kids. Novinku by mal uviesť na trh 12. mája a bude obsahovať skladby Messed Up Kids, A Change In The Air, Strange Creatures a The Odds.

27.03.2014 07:00
Jake Bugg Foto:
Jake Bugg
debata

K titulnej piesni už 20-ročný spevák zverejnil čiernobiely videoklip, v ktorom postáva na ulici, pričom okolo neho je množstvo ľudí. Bugg by mal tiež 19. apríla vydať EP nahrávku Live At Silver Platters, ktorá takisto ponúkne štyri skladby.

Jake Bugg, vlastným menom Jake Edwin Charles Kennedy, pochádza z Nottinghamu. Ako 12-ročný sa začal učiť hrať na gitaru. Keď mal 17 rokov, BBC mu umožnila vystúpiť na jednom z menších stageov na slávnom festivale Glastonbury. Dôvodom bola skutočnosť, že už v tom čase mal podpísaný kontrakt s vydavateľstvom Mercury Records. V kariére mu okrem iného pomohlo aj to, že pieseň Country Song si pre reklamu vybral jeden anglický pivovar. Zviditeľnil sa aj v programe Later… with Jools Holland. Muzikant vydal prvý eponymný album v októbri 2012, pričom s ním debutoval na prvej priečke UK Chartu. Vlani v novembri fanúšikom a fanúšičkám ponúkol druhú štúdiovku s názvom Shangri La, ktorú produkoval Rick Rubin.

debata chyba
Viac na túto tému: #EP #Jake Bugg #Messed Up Kids