Morricone má nový termín, do Bratislavy príde v októbri

Ennio Morricone, legendárny skladateľ filmovej hudby, preložil z dôvodu zranenia termín svojho koncertu v Bratislave. Pôvodne mal na Zimnom štadióne Ondreja Nepelu vystúpiť v sobotu 5. apríla, nový termín koncertu je v pondelok 6. októbra. Objavili sa aj informácie, že Morricone vystúpi tiež 30. novembra v Košiciach, ukázalo sa však, že nie sú pravdivé.

04.04.2014 11:57 , aktualizované: 17:08
Germany European Film Award, Ennio Morricone Foto: ,
Skladateľ Ennio Morricone vystúpi v Bratislave aj v Košiciach.
debata

V rámci celého turné sa okrem bratislavského koncertu presúvajú aj koncerty v Mníchove, Luxembursku, Belgicku a Holandsku.

„Drahí priatelia, je mi veľmi ľúto, že vás musím sklamať, musel som ísť na operáciu a moji lekári mi prísne zakázali koncertovanie v najbližšom čase. Dúfal som, že svoj názor zmenia, ale žiaľ, stále na tom trvajú. Teším sa však na stretnutie s Vami neskôr,“ odkázal svojim priaznivcom Morricone.

Všetky zakúpené vstupenky na bratislavský koncert platia aj na nový termín. V prípade akýchkoľvek nejasností je možné kontaktovať usporiadateľskú agentúru JVS Group mailom: vstupenky@jvsgroup.cz alebo pobočky siete Ticketportal.

Pôvodne sa objavili informácie, že Morricone vystúpi aj 30. novembra v Košiciach, ukázalo sa však, že nie sú pravdivé.

debata chyba
Viac na túto tému: #Bratislava #koncert #Ennio Morricone #filmová hudba