One Direction pripravujú pokračovanie filmu This Is Us

Členovia britsko-írskej chlapčenskej skupiny One Direction nakrúcajú pokračovanie hudobného dokumentu One Direction 3D: This is Us (2013).

13.05.2014 07:00
One Direction Foto: ,
Britská kapela One Direction.
debata

Prezradil to režisér Morgan Spurlock s tým, že pokračovanie bude zachytávať skupinu na jej aktuálnom svetovom turné Where We Are. „Áno, bude pokračovanie snímky This is Us. Ben Winston je momentálne so skupinou na turné a nakrúca, čo sa tam deje. Je to skvelý producent, už sme spolupracovali v minulosti. Viem, že Simon Cowell chce, aby One Direction dostali za tento film ocenenia. Bol nahnevaný, že nezískali nomináciu na Oscara v kategórii piesní, a tak to chce skúsiť ešte raz,“ vyhlásil Spurlock.

Formácia One Direction, ktorú tvoria Niall Horan, Harry Styles, Zayn Malik, Liam Payne a Louis Tomlinson, sa preslávila v speváckej súťaži The X Factor, kde v roku 2010 skončila na tretej priečke. Po šou s nimi vydavateľstvo Syco Music, ktoré založil spomínaný Simon Cowell, podpísalo kontrakt na dva milióny libier a pätica sa stala fenoménom. Ako prvej formácii z Veľkej Británie sa im podarilo po úvodnom týždni predaja debutového albumu Up All Night (2011) dostať na čelo amerického rebríčka Billboard 200. V britskom albumovom rebríčku debutovali na druhej priečke. Ich druhá štúdiovka Take Me Home vyšla v novembri 2012 a ovládla britský aj americký albumový rebríček. Rovnaký úspech sa im podarilo dosiahnuť aj s ďalším albumom Midnight Memories (2013).

debata chyba
Viac na túto tému: #film #One Direction #This is Us