Princova chránenkyňa Delilah vystúpi v Bratislave až v októbri

Koncert britskej speváčky Delilah, ktorá mala vystúpiť 20. mája v bratislavskej Starej Tržnici, sa uskutoční až v októbri. Speváčkin manažment sa totiž rozhodol presunúť celé májové turné. Presný dátum bratislavského koncertu bude známy v priebehu niekoľkých dní. Vstupenky na pôvodný májový termín zostávajú v platnosti, tí, ktorým nebude náhradný termín vyhovovať, ich môžu vrátiť.

15.05.2014 16:00
Delilah Foto: ,
Speváčka Delilah.
debata

Dvadsaťtriročnú Delilah do povedomia hudobných fanúšikov uviedol spevák Prince, ktorý bol jej tvorbou natoľko očarený, že si ju začal pravidelne pozývať ako hostku na svoje vystúpenia.

V jej piesňach sa miesi pomalý dubstep s uhrančivým spevom. Iné skladby zaváňajú neo-soulom, čím môžu pripomenúť interpretky ako Sade či Norah Jones, ktorú speváčka uvádza medzi svojimi najväčšími vzormi. Jej prvý album From The Roots Up (2012) je výberom z vyše 250 skladieb, ktoré Delilah napísala vo veku 17 až 21 rokov. Pochádzajú z neho single ako Breathe, Shades Of Grey, Inside My Love, Go alebo Love You So. V britskom albumovom rebríčku sa umiestnil na piatej priečke.

debata chyba
Viac na túto tému: #speváčka #Prince #Stará tržnica #Delilah #odložený koncert