Paul McCartney zrušil ďalší koncert

Sedemdesiatjedenročný hudobník má bližšie nešpecifikované vírusové ochorenie, pre ktoré už zrušil celú japonskú časť turné.

23.05.2014 07:00
Paul McCartney Foto: ,
Spevák Paul McCartney na koncerte v Madison Square Garden.
debata

Britský hudobník Paul McCartney musel pre chorobu zrušiť aj koncert v juhokórejskom Soule, kde sa mal predstaviť 28. mája v rámci svetového turné Out There!. Sedemdesiatje­denročný rodák z Liverpoolu má bližšie nešpecifikované vírusové ochorenie, pre ktoré už zrušil celú japonskú časť turné. „Naozaj som sa tešil na návštevu Južnej Kórey a tiež na môj prvý koncert v tejto krajine. Mrzí ma, že som sklamal fanúšikov,“ uviedol niekdajší člen kapely The Beatles.

Paul McCartney je jedným z najslávnejších hudobníkov všetkých čias. V rokoch 1960 až 1970 bol členom spomínanej formácie The Beatles. Slávna štvorka, ako kapelu prezývajú, vo Veľkej Británii nahrala a vydala dvanásť štúdiových albumov. Po rozpade kapely pôsobil do roku 1981 v skupine The Wings, v ktorej hrala aj jeho už zosnulá manželka Linda McCartney. Je tiež členom dua The Fireman, s ktorým vydal tri albumy. Rodák z Liverpoolu má na konte 16 sólových štúdioviek, pričom zatiaľ poslednú s názvom New vydal vlani v októbri. Dvakrát ho uviedli do Rock'n'rollovej siene slávy, v roku 1988 ako člena The Beatles a o jedenásť rokov neskôr aj ako sólového umelca.

debata chyba
Viac na túto tému: #Japonsko #Paul McCartney #zrušené turné