Klaxons zverejnili video k piesni Show Me A Miracle

Skladba pochádza z albumu Love Frequency, ktorý formácia plánuje vydať 16. júna. V auguste kapela vystúpi na piešťanskom festivale Grape.

06.06.2014 07:00
Klaxons Foto:
Skupina Klaxons v minulosti hrala na Pohode, tento rok sa predstaví na festivale Grape.
debata

Britská kapela Klaxons ponúkla videoklip k piesni Show Me A Miracle. Formácia sa k štvrtej zverejnenej skladbe z očakávaného albumu Love Frequency rozhodla nakrútiť „vesmírne video“ plné mimozemšťanov.

Spomínaná tretia štúdiovka by sa mala dostať na trh 16. júna a pochádzajú z nej aj piesne There is No Other Time, Children Of The Sun a Atom To Atom. Na albume pracovali James Murphy, Gorgon City, Erol Alkan či Tom Rowlands z The Chemical Brothers.

Kapela by mala skladby z očakávanej novinky predstaviť aj na festivale Grape, ktorý sa bude konať od 15. do 16. augusta na piešťanskom letisku. Skupina tiež potvrdila účasť na maďarskom podujatí Sziget, ktoré sa bude konať od 11. do 18. augusta v Budapešti.

Klaxons vznikli v roku 2005. Formáciu tvoria Jamie Reynolds (basgitara, spev), James Righton (klávesy, spev) a Simon Taylor-Davies (gitara). Debutová štúdiovka Myths Of The Near Future (2007) obsadila druhú priečku britského albumového rebríčka. Vďaka nahrávke, z ktorej pochádzajú aj úspešné single Golden Skans a It's Not Over Yet, získali prestížnu Mercury Prize či NME Award. S druhou štúdiovkou Surfing The Void (2010) sa dostali na desiate miesto UK Chartu. Z albumu ponúkli single Echoes a Twin Flames.

debata chyba
Viac na túto tému: #Grape #nový videoklip #Klaxons