Oprášte spomienky s Davidom Hasselhoffom

"Chýbajú vám osemdesiate a deväťdesiate roky? Rozumiem. Aj mne," tvrdí David Hasselhoff na začiatku propagačného videa. To slúži na predstavenie akcie Celebrate the 80's & 90's with The Hoff, ktorá sa už v piatok uskutoční aj v Orechovej Potôni. Okrem predstaviteľa hrdinského Mitcha Buchannona sa na ňom predstavia aj Vengaboys, Samantha Fox, Rick Astley či 2 Unlimited. Trojhodinové vystúpenie je dokonca vypredané.

03.07.2014 18:48
David Hasselhoff Foto:
David Hasselhoff sa v piatok v Orechovej Potôni predstaví v úlohe moderátora aj speváka.
debata

Vysoká účasť z recesie?

„V mojom živote sú tri dôležité veci. Hudba, autá a krásne ženy,“ prezradil o sebe Hasselhoff, známy pod prezývkou Hoff, na štvrtkovej tlačovej konferencii. „Keď ma oslovili, aby som zastrešil toto podujatie, uvedomil som si, že spája všetky tieto veci a neváhal som.“ Akcia je totiž súčasťou automobilového preteku Acceleration 2014. Tá prebieha aj v sobotu, ale už bez účasti herca a jeho kolegov. Sobotňajší večer bude na pretekárskom okruhu patriť DJom.

Celebrate the 80's & 90's with The Hoff oslovilo zo Slovenska obrovské množstvo záujemcov. A hoci ide z veľkej miery najmä o recesiu, organizátori označili podujatie za vypredané. Do Orechovej Potône by tak malo prísť vyše 12-tisíc ľudí.

Line-up piatkovej akcie tvorí okrem Davida Hasselhoffa, ktorý bude spievať aj moderovať, zopár ďalších ikon z minulosti. Konkrétne ide o mená 2 Unlimited, Rick Astley, Samantha Fox, Vengaboys, Turbo B z formácie Snap!, DJ Sash! a Twenty 4 Seven. Slovensko zastúpi formácia Maduar. Šou láka aj na špeciálne svetelné efekty a zostrihy zo známych videí, ktoré divákov údajne prenesú nazad do 80. a 90. rokov.

Synak, ty si pil?

Na svoje si prídu aj fanúšikovia seriálu Knight Rider. Čierne auto KITT, ktoré neodmysliteľne patrí k Hasselhoffovi, bude prítomné aj v Orechovej Potôni. Návštevníci sa s ním budú môcť vyfotografovať. „Spomínam si na tú dobu, keď som prešiel konkurzom na hlavnú úlohu do Knight Ridera,“ povedal Hoff. „Hneď som volal otcovi a povedal mu: Tati, bude zo mňa americký James Bond a budem jazdiť na aute, ktoré rozpráva! Jeho odpoveď bola strohá. Znela: Synak, ty si pil?“ Okrem Knight Ridera sa Hasselhoffovo meno spája aj so seriálom Baywatch a tiež niekoľkými diskotékovými hitmi. Skladby ako Looking for Freedom, Limbo Dance, alebo Hooked on a Feeling by mali odznieť aj dnes večer.

Kto si lístky na akciu nestihol kúpiť, nemá podľa statného Američana smútiť. Celebrate the 80's & 90's with The Hoff totiž s obdobným line-upom putuje z krajiny do krajiny. „Kto zmešká túto šou, zmešká výbornú šou. Ale stále môže ísť na to isté do Budapešti o dva mesiace!“ odkazuje s úsmevom a odkrýva svoje žiarivo biele zuby.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #David Hasselhoff #Celebrate the 80's & 90's with The Hoff #Samantha Fox