V sobotu na Slovensku vystúpi Tom Odell

Britský spevák Tom Odell vystúpi v sobotu 5. júla v Bratislave. Dvadsaťtriročný interpret a jeho kapela sa fanúšikom a fanúšičkám predstavia v Starej tržnici.

04.07.2014 12:06
Tom Odell Foto:
Tom Odell
debata

Ako predskokan vystúpi o 20:00 slovenská formácia Genius Locci, Odell s kapelou sa na pódium dostanú o 21:00. Predpredajové vstupenky v cene 35 eur sú k dispozícii do soboty, zakúpiť sa dajú prostredníctvom portálu www.orepole.sk. Na mieste bude lístok stáť 40 eur.

Toma Odella objavila britská speváčka Lily Allen. Jeho debutový album Long Way Down vyšiel v júni 2013. Predchádzali mu EP nahrávky Songs from Another Love (2012) a The Another Love EP (2013). Je držiteľom niekoľkých prestížnych ocenení, vrátane Ceny kritikov z minuloročných Brit Awards. V tomto roku ho zasa nominovali v kategóriách Najlepší spevák aj Najlepší nováčik. Na konte má aj jednu cenu Ivor Novello. Jeho hudba sa dá charakterizovať ako mix Brucea Springsteena a Eltona Johna, pričom oboch Tom spomína aj medzi svojimi vzormi. V iných skladbách naopak pripomína ďalších svojich obľúbených interpretov, Jamesa Blakea či Radiohead.

debata chyba
Viac na túto tému: #koncert #Tom Odell #Stará tržnica