Muzikál Mata Hari ocenili na medzinárodnom festivale

Na medzinárodnom muzikálovom festivale, ktorý sa konal od 28. júna do 14. júla v juhokórejskom meste Daegu, udelili pôvodnému slovenskému muzikálu Mata Hari dve ocenenia.

16.07.2014 05:00
Sisa Sklovska Foto:
Sisa Sklovska si odniesla ocenenie za najlepší ženský herecký výkon
debata

Označili ho za najlepší zahraničný muzikál a speváčka Sisa Sklovska, predstaviteľka Mata Hari, si odniesla cenu za najlepší ženský herecký výkon. Na pozvanie organizátorov festivalu si boli počas záverečného ceremoniálu ocenenia osobne prevziať Sisa Sklovska a generálny riaditeľ Divadla Nová scéna Juraj Ďurdiak. Muzikál Mata Hari zároveň otvoril festival a počas troch dní, konkrétne 28. – 30. júna, odohrali herci dohromady päť predstavení. Sisa Sklovska zároveň vystúpila na otváracom aj záverečnom ceremoniáli.

„Nemohli sme si priať lepšie ukončenie mimoriadne úspešnej divadelnej sezóny, ako hosťovanie na tomto prestížnom ázijskom muzikálovom festivale, na ktorom sa stretli tie najlepšie muzikálové inscenácie z celého sveta. O to viac nás teší mimoriadne kladné prijatie divákmi v Južnej Kórei a ocenenie našej inscenácie ako najlepší zahraničný muzikál a cena pre Sisu Sklovsku za najlepší ženský herecký výkon. Je to potvrdenie našej snahy prinášať divákom najvyššiu kvalitu v muzikálovom žánri,“ povedal Ďurdiak.

debata chyba
Viac na túto tému: #ocenenie #muzikál #Sisa Sklovska #Mata Hari