Koller o Lucie: Každý, kto zažil dlhodobý vzťah, vie, čo to obnáša

Hudobníka a speváka Davida Kollera vnímajú fanúšikovia najmä v spojení s kapelou Lucie, či ako sólového umelca.

11.09.2014 09:00 , aktualizované: 12:27
David Koller, skupina Lucie Foto: ,
David Koller odpovedá na otázky čitateľov Pravda.sk.
debata

Mnoho z nich sa týkalo najmä kapely Lucie, účinkovaním v ktorej sa najviac preslávil. Na otázku, či prežil aj ťažké obdobie, odpovedal: „Pozerám sa dozadu vždy len s optimizmom a prežívam tie veci veselo, pretože nechcem nosiť v sebe žiadnu zlobu alebo hnev voči niekomu. Ale keď už sme pri tých dlhodobých vzťahoch – a my sme s Lucie boli intenzívne spolu vyše osemnásť rokov – každý kto ho mal, vie, čo to obnáša:“

V Bratislave sa David Koller predstaví už o pár dní so zoskupením Jasná páka. Skupina, ktorú kedysi spoluzakladal s Michalom Ambrožom, pôvodne mala hrať len jeden koncert v roku 2008 pri príležitosti otvorenia multikultúrneho centra Meet Factory, napokon však z toho bolo znovuspojenie starých kamarátov a hudobných talentov a v jeho línii sa momentálne odohráva aj koncertné turné.

Jedna z jeho zastávok neobíde ani Bratislavu. Pre najzaujímavejšiu otázku vybral David Koller dva lístky na koncert v bratislavskom Babylone, ktorý sa uskutoční 25. septembra a na ktorom zaznejú staršie skladby kultovej formácie, ale aj novinky z tohtoročného 2CD Černá deska. David Koller sa rozhodol venovať vstupenky za otázku Michalovi Grancovi.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #turné #koncertné turné #David Koller