Predskokanom Kylie Minogue v Bratislave bude Louis La Roche

Francúzsky dídžej a producent Louis La Roche vystúpi 19. októbra v bratislavskej Slovnaft aréne ako predskokan na koncerte austrálskej speváčky Kylie Minogue. Informoval o tom interpretkin manažment. Štyridsaťšesťročná rodáčka z Melbourne na Slovensko zavíta v rámci turné k albumu Kiss Me Once, ktorý vydala v marci tohto roka. Vstupenky na koncert sú v predaji na webstránke www.xl.sk.

14.10.2014 07:00
Kylie Minogue - Kiss Me Once Tour 2014 Foto:
Kylie Minogue počas otváracieho koncertu Kiss Me Once Tour 2014 v Liverpoole.
debata

Louis La Roche, vlastným menom Brett Ewels, vstúpil do povedomia verejnosti v roku 2008 debutovou skladbou Love, o ktorej sa uznanlivo vyjadril aj britský denník The Guardian. Na konte má viacero EP ako Me & Her (2009), Supersoaker (2010), Number One (2011) alebo Composure (2013). Za sebou má spoluprácu s dvojicou Modjo, duom Basement Jaxx, dídžejom Fredom Falkeom či formáciou Scissor Sisters. Absolvoval koncertné turné po USA, Austrálii, Brazílii i Európe. Vystúpil aj na festivaloch ako Creamfields, The Isle of Wight alebo Oxygen.

Kylie Minogue patrí medzi najúspešnejšie predstaviteľky popovej hudby na svete. Prvú nahrávku s názvom Kylie vydala v roku 1988. K jej najúspešnejším hitom patria skladby Locomotion, I Should Be So Lucky, Got to Be Certain, Wouldn't Change A Thing, Spinning Around či Can't Get You Out Of My Head. V roku 2005 jej lekári diagnostikovali rakovinu prsníka. Po úspešnej liečbe sa už o rok vrátila na pódiá a v roku 2008 vyrazila na svetové turné. Minogue v rokoch 1986 až 1988 účinkovala v seriáli Susedia (1985). Objavila sa tiež v snímkach Delikventi (1989), Street Fighter: Posledný boj (1994), Horúca krv (2000), Moulin Rouge (2001), Holy Motors (2012) alebo vianočnom špeciále seriálu Pán času (2005) z roku 2007 s názvom Plavba zatratených.


Súťaž o lístky na koncert Kylie Minogue!

Hrajte s Pravdou o 2× 2 lístky na koncert Kylie Minogue!

Kylie Minogue - Kiss Me Once Tour 2014 Foto: Ken McKay
Kylie Minogue - Kiss Me Once Tour 2014 Kylie Minogue - Kiss Me Once Tour 2014

Od vydania prvého albumu už prešli viac ako dve dekády a speváčka Kylie Minogue sa stále drží na hudobnom výslní. Je niekoľkonásobnou držiteľkou Brit Awards, Grammy Awards, cien ARIA. Má na svojom konte viac ako 70 miliónov predaných albumov.
Vo Veľkej Británii ju vyhlásili za najvplyvnejšiu celebritu, je držiteľkou vyznamenania Order of the British Empire – Radu britského impéria za jej prínos k hudbe, skrátka zoznam úspechov Kylie Minogue je nekonečný.

Kylie, preslávená svojimi živými vystúpeniami, predstaví to najlepšie z jej už dvoch dekád trvajúcej kariéry 19. októbra 2014 v Slovnaft Arene v Bratislave.

Ako sa zapojiť do súťaže?

Stačí, ak pošlete správnu SMS odpoveď na otázku:

Ako sa volá najnovší album Kylie Minogue, ktorý vydala v roku 2014?

A) Kiss Me Once
B) Kylie
C) Aphrodite

Správnu odpoveď zasielajte do štvrtka 16. októbra 2014 na číslo 6663 v tvare:

PRAVDA(medzera)va­ša odpoveď(medze­ra)meno priezvisko

kde za:
vaša odpoveď dosadíte vami tipovanú odpoveď v tvare A, B alebo C
meno priezvisko dosadíte vaše meno a priezvisko

Žrebovať budeme zo všetkých prijatých SMS so správnou odpoveďou vo piatok 17. októbra 2014. Výhercov budeme kontaktovať telefonicky. Cena odpovednej SMS je 0,50 € s DPH. Službu technicky zabezpečuje A SMS, s. r. o.

Výhercovia

František Vangel, Dunajská Streda, Ľubomír Godany, Bratislava

debata chyba
Viac na túto tému: #Bratislava #koncert #Kylie Minogue #predskokan #súťaž o vstupenky