Gladiator zverejnili videoklip k piesni My sme Gladiátori

Slovenská kapela Gladiator zverejnila videoklip k piesni My sme Gladiátori. V novinke je možné vidieť hudobníkov, ako skladbu prezentujú v miestnosti s videoprojekciou.

17.11.2014 12:00
Gladiator Foto:
Kapela Gladiator
debata

My sme Gladiátori pochádza z albumu 13 (2014), ktorý formácia v súčasnosti predstavuje na turné. „Táto pieseň je prvá na našom albume a ako prvú ju hrávame aj na našom aktuálnom turné. Je to pieseň o skvelej partii ľudí, ktorí držia pokope či svieti slnko, či prší. A tak je to aj v našej kapele,“ vyhlásil frontman Miko Hladký.

Muzikanti uvedú novinku do života v sobotu 15. novembra v bratislavskom Ateliéri Babylon. Krstným otcom albumu bude spevák a gitarista kapely Tublatanka Maťo Ďurinda. „Prvý koncert, na ktorom som bol, keď som mal 15 rokov, bola práve Tublatanka v Nitre. S ich hudbou sme vyrastali. Vtedy sme ešte netušili, že nejakú kapelu budeme mať. Dá sa povedať, že nás tak trochu naštartovali. Sme radi, že nám album pokrstí práve Maťo,“ prezradil Miko Hladký.

Gladiator založili bratia Miko, Maroš a Dušan Hladký spolu s priateľom Georgiom Babulicom. V roku 1992 vydali prvý album Designation a spomínaná nahrávka 13 je trinástou štúdiovkou kapely. Na konte majú množstvo hitov ako napríklad Láska, Kúpim si pekný deň, Pesnička o Medulienke, Dnes je skvelý deň, Keď sa láska podarí či Bonboniéra.

Zostávajúce termíny Gladiator – Trinásť tour:

21. novembra – Považská Bystrica, Dom kultúry OZK
22. novembra – Modra, Msks Modra
27. novembra – Trenčín, Piano club
28. novembra – Sereď, Dom kultúry

debata chyba
Viac na túto tému: #koncerty #nový klip #Gladiátor