Andrej Šeban Band pridali pre Bratislavu ďalší koncert

Slovenská formácia Andrej Šeban Band pridala v rámci aktuálneho európskeho turné ďalší koncert v Bratislave.

17.11.2014 16:00
Andrej Seban Foto:
Andrej Šeban
debata

Členovia kapely sa tak rozhodli pre vysoký záujem fanúšikov a fanúšičiek. Hudobníci sa tak v Bratislave predstavia nielen 20. novembra ale aj o dva dni neskôr. Obe vystúpenia odohrá formácia v Ateliéri Babylon.

„Zaznamenali sme zvýšený záujem o lístky a aj spätnú väzbu, že cez týždeň to nie každý stíha. Zároveň chceme vytvoriť priestor pre fanúšikov zo západného Slovenska, z miest, ktoré sme v rámci turné nestihli navštíviť. Záujmu publika sa veľmi tešíme, a preto chceme touto formou vyjsť v ústrety všetkým, ktorí nás podporujú a chcú vidieť naživo na našej domácej scéne,“ uviedol v tlačovej správe manažér skupiny Tomáš Lukačka.

Andrej Šeban Band odštartovali európske turné 5. novembra koncertom v Košiciach, kde sa predstavili spolu so Štátnou filharmóniou Košice. Okrem toho už stihli navštíviť Bardejov, Zvolen, Nitru a Banskú Bystricu. Koncertná šnúra bude pokračovať budúci týždeň spomínanými vystúpeniami v Bratislave. Následne sa kapela premiestni do Českej republiky, kde sa predstaví v Brne a Prahe. Okrem toho majú hudobníci v pláne navštíviť aj Nemecko a Holandsko. Turné uzavrie koncert v Žiline, kde sa Andrej Šeban Band predstaví so Štátnym komorným orchestrom Žilina. Vstupenky na jednotlivé koncerty si fanúšikovia a fanúšičky môžu zakúpiť na oficiálnej stránke kapely.

Andrej Šeban sa narodil 23. júna 1962 v Bratislave. Spolupracovali s ním napríklad Richard Müller, Pavol Hammel, Robo Grigorov, Marika Gombitová, Dežo Ursiny či Peter Lipa. Šeban, ktorý je bývalým členom kapiel Demikát, Banket a Free Faces, sa venuje aj tvorbe scénickej hudby pre rozhlasové hry, dokumentárne i hrané filmy. Na konte má albumy ako Čo dom dal (1993), Andrej Šeban Band… (1997), Sklony (2008) alebo Časozber (2011).

Zoznam termínov koncertov formácie Andrej Šeban Band:

20. a 22. novembra – Bratislava, Ateliér Babylon
24. novembra – Brno, Metro Music Bar
25. novembra – Praha, Malostranská beseda
26. novembra – Berlín, B-FLAT
28. novembra – Lipsko, Telegraph
30. novembra – Amsterdam, De Badcuyp
3. decembra – Haag, Regentenkamer
11. decembra – Žilina, Dom umenia Fatra

debata chyba
Viac na túto tému: #koncert #Andrej Šeban