Gwen Stefani sa vracia s novým videoklipom

Americká speváčka Gwen Stefani zverejnila videoklip k piesni Spark the Fire. Štyridsaťpäťročná líderka kapely No Doubt prezentuje skladbu na párty. V novinke, v ktorej použili množstvo animácií, si zahral aj Pharrell Williams.

03.12.2014 09:00
Rok 2014: Gwen Stefani Foto: ,
Gwen Stefani sa vracia s novým party hitom.
debata

V novinke, v ktorej použili množstvo animácií, si zahral aj Pharrell Williams. O réžiu sa postarala Sophie Muller.

Spark the Fire pomáhal písať a produkoval spomínaný Williams, ktorý so Stefani už spolupracoval na skladbách ako Can I Have It Like That či Hollaback Girl. Posledná menovaná pritom v roku 2005 dobyla americký rebríček Billboard Hot 100. Speváčka tiež nedávno ponúkla pieseň Baby Don't Lie, ktorá je jej prvým sólovým singlom od januára 2008, keď vydala skladbu Early Winter z albumu The Sweet Escape (2006). Obe novinky by sa mali nachádzať na speváčkinom treťom sólovom albume, ktorého názov ani termín vydania zatiaľ neprezradila. Rodáčka z kalifornského mesta Fullerton okrem toho pracuje aj na novej štúdiovke formácie No Doubt.

Kapela No Doubt je na hudobnej scéne od roku 1986 a okrem Gwen Stefani v nej pôsobia aj Tony Kanal, Adrian Young a Tom Dumont. V rokoch 2004 až 2008 však mali pauzu, pretože Stefani sa venovala sólovej kariére. V tomto období vydala dva počiny – Love. Angel. Music. Baby. (2004) a spomínanú The Sweet Escape (2006). No Doubt dosiahli najväčší úspech s tretím albumom Tragic Kingdom (1995), z ktorého pochádza aj ich najväčší hit Don't Speak. Dvojnásobní držitelia ceny Grammy vydali zatiaľ poslednú štúdiovku Push And Shove predvlani v septembri. Ďalšími známymi singlami kapely sú napríklad Hey Baby (feat. Bounty Killer), Hella Good, Underneath It All (feat. Lady Saw), It's My Life, Just a Girl, Ex-Girlfriend alebo Spiderwebs.

debata chyba
Viac na túto tému: #Gwen Stefani #Pharrell Williams #nový videoklip