Ďalší album Coldplay sa bude volať A Head Full of Dreams

Ďalší album britskej kapely Coldplay sa bude volať A Head Full of Dreams. Vo vysielaní rozhlasovej stanice BBC Radio 1 to prezradil frontman skupiny Chris Martin.

08.12.2014 08:00
Coldplay Foto:
Skupina Coldplay
debata

„Ešte sme to nikomu nepovedali, ale pracujeme na albume A Head Full of Dreams. Sme uprostred prác,“ vyhlásil 37-ročný hudobník. „Je to náš siedmy počin. Vnímame ho ako poslednú knihu o Harrym Potterovi alebo niečo podobné,“ dodal, pričom tiež priznal, že bolo skvelé vrátiť sa do štúdia. „Pripravujeme veci, ktoré znejú inak. V našej kapele je veľa zábavy. Musím na to myslieť ako na poslednú vec, na ktorej robíme, inak by sme do toho nedali všetko. A potom pôjdeme na turné,“ vyjadril sa Martin.

Chris Martin je frontmanom spomínanej kapely Coldplay, ktorú tvoria aj Jonny Buckland, Guy Berryman a Will Champion. Doteraz vydali šesť štúdioviek – Parachutes (2000), A Rush Of Blood To The Head (2002), X&Y (2005), Viva La Vida Or Death And All His Friends (2008), Mylo Xyloto (2011) a Ghost Stories (2014), pričom so všetkými sa im podarilo dobyť UK Chart. Kapela má na konte sedem cien Grammy, osem BRIT Awards, šesť Q Awards, päť NME Awards či štyri Billboard Music Awards.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #nový album #Coldplay #Chris Martin