The Prodigy odštartujú rok 2015 novým singlom

Britská formácia The Prodigy vydá v januári singel Nasty Nasty. Členovia skupiny o tom informovali prostredníctvom svojho profilu na službe Instagram, kde zverejnili šesť rôznych kresieb s názvom skladby. "Singel, 1. január," napísali k jednému z obrázkov.

31.12.2014 09:00
prodigy Foto:
The Prodigy
debata (1)

Nahrávka sa objaví aj na očakávanej novej štúdiovke, ktorá sa má dostať do predaja vo februári. Šiesty počin formácie má taktiež obsahovať skladby Beyond The Death Ray, Get Your Fight On, Wall Of Death, Rockweiler a Ibiza, v ktorej hosťovalo anglické duo Sleaford Mods. Album pôvodne niesol názov How To Steal A Jetfighter, no člen zoskupenia Liam Howlett počas leta prezradil, že kapela nahrávku napokon pomenovala inak.

The Prodigy vznikli v roku 1990. Okrem spomínaného Liama Howletta sú členmi aj Keith Flint a Maxim Reality. Na konte majú albumy Experience (1992), Music for the Jilted Generation (1994), The Fat of the Land (1997), Always Outnumbered, Never Outgunned (2004) a Invaders Must Die (2009). Medzi najväčšie hity skupiny patria skladby ako No Good (Start the Dance), Voodoo People, Firestarter, Breathe, Smack My Bitch Up či Omen. O pripravovanom albume po prvý raz informovali v roku 2012.

1 debata chyba
Viac na túto tému: #nový album #nový singel #The Prodigy