Robo Opatovský pokrstil piaty album

Ani prvomájový večer sa nezaobišiel bez hudobného krstu. Svoj nový, v poradí piaty album s názvom V tom zvláštnom sne, uviedol v jednom z bratislavských podnikov do života spevák Robo Opatovský.

02.05.2005 14:31
debata

Krstným otcom sa stal predseda Slovenského paralympijského výboru Ján Riapoš, s ktorým sa Robo pozná už zopár rokov. „Spolupracujem s týmto výborom a absolvoval som s nimi množstvo koncertov. Naozaj je to človek, ktorého si ja veľmi vážim a mám ho rád,“ vysvetlil neskôr Robo, ktorý nový album charakterizoval – textovo nádherný, muzikantský, vyzretý, dlhoočakávaný, vytúžený a osobný.

Opatovský nemá o koncerty núdzu. „Často mi ľudia dávajú otázku, či nemám problém s tým, že teraz bude všetko valcovať SuperStar. Myslím si ale, že u mňa to nehrozí. Mám dosť práce a príležitostí, aby som hral. Všetci nech si robia muziku a fungujú. Držím sa hesla ži a nechaj žiť, takže nech sa všetko vyvíja tak, ako má,“ vraví. 

Na nový album či konkrétne single má už aj prvé reakcie. Tie sú, ako vraví, väčšinou pozitívne, uši ale nesklopí ani pred negatívnym názorom, ktorý sa potom snaží s daným človekom vykonzultovať. Reakcie publika si Robo odskúšal počas svojich koncertov, kde hráva aj nové pesničky.

„Myslím si, že ľudia na Slovensku oceňujú texty a hodnotnú hudbu. Už len to, že robím s takými ľuďmi ako Stano Štepka či Zoro Laurinc, je zárukou kvality,“ poznamenal ďalej spevák a dodal, že v poslednom období prepadol swingovej muzike, ktorá teraz nonstop vyhráva v jeho aute.

debata chyba