Hex vydá na jeseň siedmy album

Po platni Víkend, ktorá vyšla v roku 2002, pripravuje kapela Hex svoj ďalší, v poradí siedmy album. V našich rádiách sa už medzi najhranejšie slovenské hity dostal letný singel s názvom Život.

12.07.2005 10:02
debata

Album, ktorému ešte muzikanti nevymysleli názov, plánuje Hex vydať na prelome októbra a novembra tohto roku. „Názov dávame albumom tradične až úplne nakoniec, keď nás tlačí topánka, to je vždy tak,“ prezradil gitarista a spevák Yxo.

Podľa neho totiž v kapele Hex existujú štyri hlavy. „Hlava cez muziku je hlavne Ďuďo, cez texty je Fefe, ja  to celé manažujem a Tybyke je taký náš najstarší a najrozumnejší člen,“ prezradil o členoch kapely Yxo. Spojením spomínaných štyroch hláv už kapela zhmotnila sedem piesní, plánujú nahrať ďalšie štyri.

Podľa Yxa je však celkom možné, že kapela v auguste nahrá ešte ďalšie piesne a pozve si aj nových neplánovaných hostí. Zatiaľ na album svojím talentom prispeli Juraj Burian a Tomáš Sloboda z Le Payaco. Na platni by sa mali objaviť aj hostia, ktorí sa postarajú o slákové a dychové aranžmá. Aktuálne sa skupina podľa Yxa mení cez týždeň na štúdiových a cez víkend na koncertných umelcov.

debata chyba