Mikla má vlastnú knihu aj Dekahity

Hoci patrí medzi najkontroverznejších finalistov súťaže SuperStar, v profesionálnej kariére sa mu darí asi ako nikomu z jeho kolegov. Robo Mikla je pečený-varený na väčšine letných festivalov, dokončuje svoj debutový album a najnovšie má už na konte aj televízne moderovanie a vlastnú knihu.

15.08.2005 08:13
debata

Čo sa týka toho prvého, Mikla sa predstavil ako moderátor prvýkrát v uplynulú sobotu. Počas Dňa otvorených dverí moderoval reláciu Dekahity. V sobotu počas patrili medzi jeho prvých hostí v Deke rôzni slovenskí interpreti a hoci trému nepociťoval, dostavil sa aj uňho známy pocit moderátorskej zodpovednosti.

„Na to, koľko som odmoderoval takých menších akcií, tak som bol prvýkrát taký…nemal som trému, len vážnu zodpovednosť, nepopliesť niečo, presne to povedať a tak podobne,“ dodal neskôr spevák, šoumen a dnes už aj moderátor. Do obchodov sa dostáva aj Miklova autobiografická kniha pod názvom Mládeži neprístupné. Podobne ako titul o Nore Mojsejovej, alebo neautorizovaný životopis Tomáša Bezdedu vychádza titul pod hlavičkou vydavateľstva Mo­týľ.

Mikla sa v knihe spovedá zo svojich zážitkov z detstva. Nevyhýba sa ani adopcii, téme rodičov alebo svojej alkoholovej závislosti. Vo svojich 24 rokoch má teda mladý Žiarčan za sebou už celkom slušnú kariéru. A chce byť neustále na očiach verejnosti. Či je jeho popularita umelo živená a vydrží len do najbližšieho náporu SuperStar, sa uvidí. Však možno začne najbližšie maľovať a zaangažuje sa v charitatívnej organizácii.

debata chyba