Čitateľom Pravda.sk sa páči Tomečkov singel

Byť Iný sa zrejme vypláca. Aspoň v prípade Samuela Tomečka, finalistu súťaže SuperStar a jeho singlu so spomínaným názvom. Podľa výsledkov ankety, ktorá prebieha na stránkach Pravda.sk už od minulého utorka, je totiž práve jeho skladba Iný tou najobľúbenejšou medzi našimi čitateľmi.

22.08.2005 13:34
debata

Pesničku naspieval Samo pod producentskou taktovkou Ivana Táslera a aj väčšina rozhlasových dramaturgov ju považuje za vydarenú. Hudobne by sa dala pieseň zaradiť k štýlu kapely Gladiator a Mika Hladkého. Pred niekoľkými týždňami k nej Tomeček natočil za asistencie Táslera a Very Wisterovej aj svoj prvý videoklip a mnohí hudobní recenzenti čakajú práve na jehodebutový počin.

Na druhom mieste skončil Tomáš Bezdeda, ktorého singel Únos sa objavil v rádiách len minulý týždeň. Získal takmer 350 hlasov. V prípade Bezdedu však vydavateľstvo Sony BMG ráta s veľkým úspechom, keďže fenomén „bezdedománie“ ešte stále tlie a ak piesne oslovia Slovákov, mohol by vypuknúť nanovo.

Ďaleko za oboma chlapcami sa umiestnila Martina Šindlerová, Katka Koščová a aj Monika Zázrivcová, ktorá sa síce do finále speváckej súťaže neprebojovala, ale už vydala dva single. Jej vlastná úprava piesne Najkrajšia esemeska získala len 51 hlasov, ale problémom môže byť aj fakt, že niektoré rádiá tento song jednoducho nehrajú alebo ho nemajú v archíve. Na poslednej pozícii v našej vlastnej „hitparáde prvých singlov“ sa umiestnil Miro Jaroš. Za viac ako päť dní poslali čitatelia Pravda.sk Mirovi 35 hlasov. 

Ako sa vám páčia prvé single „Superstars“?

1. Samuel Tomeček – Iný – 454 hlasov
2. Tomáš Bezdeda – Únos – 345 hlasov
3. Martina Šindlerová a Patrick Jurdič – Tvrdohlaví – 93 hlasov
4. Katka Koščová – Katka – 84 hlasov
5. Monika Zázrivcová – Najkrajšia esemeska – 51 hlasov
6. Miro Jaroš – Yalla, Yalla – 35 hlasov

Spôsob hlasovania:
Keďže sa medzi našimi čitateľmi objavili názory, že anketa bola zmanipulovaná, radi by sme vysvetlili, akým spôsobom sa hlasuje v ankete na stránke Pravda.sk. Je možné, že sa nájdu takí „skalní fanúšikovia“, ktorí svojim hviezdam naklikajú pomocou automatu hlasy. Anketu čistia správcovia stránky priebežne a v prípade, ak sa v zozname IP-adries objaví veľké množstvo hlasov z jednej IP-adresy za sebou, tieto hlasy sú odstránené. Výsledky ankety, ktoré vidíte vyššie, sú už definitívne výsledky po vyčistení od hlasov, ktoré naklikali niektorí čitatelia pomocou automatu. Len pre presnosť uvádzame, že vo výpise z nášho systému, sme boli nútení odstrániť hlasy z troch IP-adries, z ktorých prišli do ankety hlasy v nasledovných počtoch: 140 hlasov, 153 hlasov a 106 hlasov. Preto sú aj definitívne výsledky ankety rozdielne od výsledkov, ktoré priebežne mali naši čitatelia možnosť vidieť na stránke Pravda.sk. Ďakujem za porozumenie a verím, že nasledovné zdôvodnenie bude varovaním pre tých, ktorí by v budúcnosti chceli nejakým umelým spôsobom zasahovať do výsledkov ankety na stránkach Pravda.sk.

debata chyba