Bezdeda má song v disneyovke

Finalista SuperStar Tomáš Bezdeda a Kuly zo skupiny Desmod naspievali slovenské verzie piesne do filmu z dielne Walt Disney Pictures Udatné kuriatko. V počítačom animovanej komédii zaspieva Tomáš pomalú baladu Ja viem a Kuly rockový Malý pád.

24.09.2005 08:14
debata

Nahrávanie slovenského dabingu finišuje v týchto dňoch. Severoamerická premiéra filmu je naplánovaná na 4. novembra. Slovenskí diváci si budú môcť film pozrieť o dva týždne neskôr, a to 17. novembra.

Kuriatko Kuro Little je šťastným obyvateľom mestečka obývaného iba hovoriacimi zvieratkami Dubové Duby. Keď mu však na hlavu spadne žaluď, od základov mu to zmení život. V mestečku ho totiž všetci vysmejú, pretože sa im v panike snažil nahovoriť, že padá obloha. Little sa tak rozhodne znovu získať stratenú reputáciu a úctu.

Keď sa však už všetko začína pomaly obracať na dobré, na hlavu mu naozaj spadne kus neba. Kura Little sa spriatelí s vydedencami mestečka, kačkou Abby Kačkovou, prasaťom Špuntom a Rybou Nasuchu, s ktorými sa pokúsi zachrániť svet tak, aby v mestečku znovu nevyvolali paniku.

debata chyba