Lucie Bílá koncertovala na Pasienkoch

Vianočnú atmosféru a stále nezameniteľný hlas priniesla v pondelok večer do snehobielej Bratislavy česká speváčka Lucie Bílá.

20.12.2005 13:52
debata

Pod názvom Bílé Vánoce Lucie Bílé pripravila slovenskému publiku v športovej hale na Pasienkoch príjemný predsviatočný koncert.

Mnohonásobná česká slávica sa návštevníkom predstavila celá v čiernom, od začiatku z nej však vyžaroval optimizmus a dobrá nálada. „Tešíte sa už všetci na Ježiška? Ja tiež. Tento rok by som chcela dostať psíka. Máte pre mňa nejaké darčeky?,“ s úsmevom privítala svojich slovenských fanúšikov, ktorým potom zaspievala viacero známych piesní a priateľskú atmosféru utužila vtipnými vsuvkami.

Pri pesničke Tolik vína si napríklad svojsky zaspomínala na otca: „Môj ocko je z Petržalky, takže viem, že sa tu tiež pije. Len neviem, či práve víno.“ Pri piesni Papouch z nového muzikálu Elixír života zase poznamenala: „Pieseň je o nešťastnom vzťahu. Ja taký teraz nemám, tak to musím zahrať.“

V polovici koncertu vystriedala speváčku na pódiu skupina Modus a zahrala najväčšie „modusácke“ hity ako Sklíčka dotykov či Úsmev. Po tejto hudobnej prestávke sa na pódium vrátila Lucie Bílá a svojimi piesňami Amor Magor či Requiem opäť roztlieskala bratislavskú športovú halu. ,

Na záver koncertu zaželala slovenským divákom, ktorým príde vždy rada spievať, krásne a pokojné Vianoce.

debata chyba