Na Topfeste vystúpia Hollywood Undead

Na Topfest, ktorý sa bude konať od 26. do 28. júna na letisku v Piešťanoch, príde aj americká rap-rocková kapela Hollywood Undead. Formácia sa predstaví v sobotu 27. júna, kedy by mala vystúpiť aj kapela Twisted Sister.

26.03.2015 16:00
Hollywood Undead Topfest Foto:
HOLLYWOOD UNDEAD sľubujú jedinečnú hudobnú šou.
debata

Tej však nedávno zomrel bubeník a preto ešte nie je isté, či sa na Topfeste ukáže. „Na vývoj okolo Twisted Sister si musíme počkať. Sme však radi, že sa nám medzitým podarilo dohodnúť ďalšie zaujímavé meno. Na svieži štýl Hollywood Undead sa veľmi tešíme, pôjde nepochybne o jednu z najlepších šou v rámci Topfestu,“ uviedol Dušan Drobný z organizačného tímu festivalu.

Hollywood Undead vznikli v roku 2005 v Los Angeles. Formáciu tvoria Jorel „J-Dog“ Decker, Matthew „Da Kurlzz“ St. Claire, Dylan „Funny Man“ Alvarez, George „Johnny 3 Tears“ Ragan, Jordon „Charlie Scene“ Terrell a Daniel „Danny“ Murillo. Okrem prezývok sú pre nich typické aj masky. Na konte majú tri albumy Swan Songs (2008), American Tragedy (2011) a Notes from the Underground (2013), s ktorým sa v americkom rebríčku Billboard 200 dostali na druhú priečku. Štvrtú štúdiovku Day of the Dead plánujú vydať 31. marca.

Účasť na Topfeste už potvrdili aj Arch Enemy, Within Temptation, The Exploited, Stratovarius, Kryštof, Support Lesbiens, Tublatanka, IMT Smile s Lúčnicou, Hex, Korben Dallas, Zoči voči alebo Smola a hrušky. Pod hlavičkou festivalu sa bude konať aj koncert českej kapely Kabát, ktorá vystúpi 31. mája tiež na piešťanskom letisku.

debata chyba
Viac na túto tému: #rock #Topfest #letisko v Piešťanoch #Hollywood Undead