Bad Karma Boy ukončia turné v Bratislave

Slovenčina je pre nich výzvou, hudbu sa snažia robiť netradične a aj vďaka tomu si svojim aktuálnym koncertným turné získali už množstvo fanúšikov. Svoje jarné turné zakončia Bad Karma Boy posledným koncertom v sobotu 28. marca v klube Loft v Bratislave.

28.03.2015 05:00
BKB promo1 Foto:
Bad Karma Boy na turné predstavili album Údolia a kopce.
debata

Melodické skladby s jemným diskotékovým ladením syntetizátora dostávajú publikum na koncertoch Bad Karma Boy do tanečnej nálady. Svoje spoločné turné so skupinou Purist odšatrovali koncertom v Prahe a nasledovalo osem koncertov po Slovensku. „Je to netradičné spojenie. Často chodia žánrovo podobné kapely na spoločné turné. My s Purist určite žánrovo podobní nie sme a je to cítiť,“ povedala Adela Tihláriková zo skupiny Bad Karma Boy.

Na turné chceli fanúšikom predstaviť svoj nový album Údolia a kopce, ktorý vyšiel koncom minulého roka. Čakalo ich príjemné prekvapenie. Pesničku Dunaj spievalo nielen slovenské, ale aj pražské publikum. „Máme len zámer, aby sa album dostal k čo najväčšiemu počtu poslucháčov, a dúfame, že s množstvom koncertov to bude mať stúpajúcu tendenciu,“ povedal líder skupiny Juraj Marikovič, ktorý zároveň dodal, že dúfa, že sa im podarí prísť v plnom zdraví po poslednom koncerte domov.

Úspešná koncertná šnúra bola len začiatkom koncertného obdobia skupiny. V lete sa chystajú na letné festivaly a na jeseň plánujú druhú časť turné. „Dúfam, že v druhej polovici roka začneme pracovať aj na niečom novom, ale uvidíme, ako to pôjde,“ prezradil Marikovič, ktorý načrtol možnosť, že na nových veciach budú viac experimentovať aj s elektronickými zvukmi.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #turné #Dunaj #Loft #Bad karma Boy #Údolia a kopce #Slnko Records