Duran Duran vydajú v septembri nový album

Anglická kapela Duran Duran vydá v septembri svoj 14. album. Na očakávanej štúdiovke spolupracovali producenti Nile Rodgers, Mark Ronson, Mr Hudson a Joshua Blair. Presný termín vydania ani názov albumu zatiaľ nie sú známe.

31.03.2015 06:57
Music Duran Duran Foto: ,
Skupina Duran Duran v zložení (zľava) John Taylor, Roger Taylor, Nick Rhodes a Simon Le Bon.
debata

Na novinke sa podieľali aj bývalý gitarista Red Hot Chili Peppers John Frusciante či speváčky Kiesza a Janelle Monáe, ktorá hosťuje v prvom singli Pressure Off.

Formácia ponúkne štúdiovku pod vydavateľstvom Warner Bros., s ktorým nedávno podpísala zmluvu. „Som veľmi rád, že môžeme privítať Duran Duran v rodine Warner Bros.. Je to ikonická, stála kapela, ktorá pokračuje v robení brilantnej a večnej populárnej hudby. Kombinácia Duran Duran s Nileom Rodgersom, Markom Ronsonom a Mr Hudsonom je jednoducho vysnívaný tím a skladby, ktoré, spolu vytvorili pre tento nový album, sú svieže a pôsobivé ako všetko v doterajšej kariére kapely,“ uviedol prezident spoločnosti Dan McCarroll.

„Nemôžeme byť šťastnejší, že sme sa dohodli s Warner Bros.. Tešíme sa, že budeme spolupracovať na vydaní albumu nielen s ich americkým tímom, ale tiež s každým z rodiny vydavateľstva po celom svete,“ vyhlásil basgitarista John Taylor.

debata chyba
Viac na túto tému: #nový album #Nile Rodgers #Mark Ronson #duran duran #Mr Hudson #Joshua Blair