Langerová chystá nové CD, koncerty obmedzí

Aneta Langerová oznámila, že prípravy na nový album jej zaberú väčšinu času a tak na istý čas obmedzí koncertovanie. Vydanie novej platne si prvá česká SuperStar naplánovala na záver tohto roka.

03.06.2006 17:29
debata

Spolu s kapelou sa tak počas leta predstaví len na troch českých a dvoch slovenských hudobných festivaloch. Chýbať ale nebude na medzinárodnom filmovom festivale v Karlových Varoch, kde v nedeľu 2. júla podporí projekt Světluška. V stredu 5. júla sa predstaví na festivale Rock For People, 22. júla na Colours of Ostrava a 29. júla na festivale Benátská Noc. Slovenskí fanúšikovia sa môžu na Anetu tešiť 28. júla v Senci na festivale Senec open air fest a 4. augusta na Okey Lete v Tatranskej Lomnici.

Uplynulý rok bol pre mladú speváčku veľmi úspešný. Absolvovala jarné turné po celej Českej republike, vystupovala na letných festivaloch i samostatných koncertoch. Koniec roka zavŕšila tromi vypredanými koncertmi na Slovensku. Získala množstvo ocenení. Z jej debutového albumu Spousta andělů sa už predalo 123 258 kópií – z toho 17 814 na Slovensku. Živý album má na svojom konte 18 500 predaných kusov a DVD Spousta andělů na cestě viac ako 9 000.

debata chyba