Kapela Slobodná Európa vystúpi v Boleráze na Dance with Air

Na podujatí, ktoré sa uskutoční 23. mája na letisku v Boleráze, sa predstavia aj Peter Nagy a Indigo, Zóna A či Chiki liki tu-a.

29.04.2015 07:00
Slobodná Európa Foto:
Kapela Slobodná Európa.
debata

Slovenská skupina Slobodná Európa vystúpi na festivale Dance with Air, ktorý sa bude konať v sobotu 23. mája na letisku v Boleráze. Kapela v zložení Miloslav „Whisky“ Láber (spev), Sveťo Korbeľ (gitara), Martin „Žumo“ Zimányi (basa), Braňo „Temo“ Černák (gitara, vokály) a Ďuro Černý (bicie) zahrá hity ako Podvod, Unavený a zničený či Nikdy to tak nebude. Návštevníci a návštevníčky podujatia si budú môcť vypočuť aj piesne z ich zatiaľ posledného albumu s názvom Štvorka (2014).

„Publikum sa môže tešiť na to, akú hráme výbornú hudbu, na naše výborné texty, na to, akí sme krásni, inteligentní a hlavne skromní. Minulý ročník Dance with Air bol veľmi príjemný. Najviac sa teším na všetky tie lietadielka a helikoptéry, ktoré tam budú lietať,“ povedal Korbeľ. „Takmer so stopercentnou istotou môžeme sľúbiť, že zaznejú všetky skladby, ktoré zahráme. Dobrý rock’n’roll a lietadlá, to vôbec nie je zlá kombinácia na príjemné strávenie dňa. Tešíme sa na vás,“ uzavrel gitarista.

Na letisku v Boleráze vystúpia aj spevák Peter Nagy a kapela Indigo. Ďalšími účinkujúcimi sú Zóna A, Chiki liki tu-a, Karpatské Chrbáty, Grobiani a Ramones Bratislava. „Program vznikol zaujímavým spojením hudobných a leteckých fanúšikov – organizátorov tohto podujatia. Chýbať nebudú statické ukážky, vyhliadkové lety či prelety vládnej letky Ministerstva vnútra Slovenskej republiky a stíhačiek Armády Slovenskej republiky,“ uviedol Juraj Ryban z agentúry Openrock. Vstupenky sú dostupné v sieti Predpredaj.sk, predávať ich budú aj na mieste v deň konania festivalu. Bližšie informácie o akcii a programe sú dostupné na webstránke dancewithair.sk.

debata chyba
Viac na túto tému: #Slobodna Európa #Boleráz #Peter Nagy #Indigo #Dance with Air