Langerová má nabité leto, chystá nový album

Česká speváčka Aneta Langerová zavíta cez leto na slovenské pódiá len dvakrát. Najbližšie sa objaví na prvom ročníku Senec Open Air Fest 2006, ktorý sa uskutoční 28. a 29. júla na Seneckých jazerách. O to viac sa však na vystúpenia teší.

22.07.2006 12:18
debata

„Festivaly obľubujem azda najviac. Človek tam stretne veľa zaujímavých ľudí, vypočuje si, ako pokročili jeho hudobní kolegovia, môže sa motivovať…,“ hovorí Aneta s tým, že tento rok jej však na festivalové koncerty zostáva len málo času. „Aj v Česku hrám iba na pár festoch. Pracujem totiž na novom CD a ono sa to nedá úplne spojiť,“ vysvetľuje. 

Okrem slovenského publika, ktoré obľubuje najmä pre jeho spontánnosť, sa Aneta na senecký festival teší aj kvôli fínskym muzikantom z kapely Rasmus. Tí budú hviezdami open-air podujatia a iste zahrajú aj svoje najväčšie hity ako In the Shadows, First Day Of My Life, In My Life, No Fear či Shot. 

„Snažím sa sledovať veľa zahraničných skupín a Rasmus síce nie je zásadne môj štýl, ale obdivujem, že to, čo robia, im vychádza. A napokon, je to v pohode hudba a určite si to rada vypočujem,“ dodáva Aneta.

debata chyba