Hasselhoffa ako speváka v USA "nežerú"

Americký herec David Hasselhoff berie veľmi športovo, že sa jeho spevácka hviezda, ktorá zažiarila v Európe, v Amerike nikdy neujala. "Som ako veľký boxovací vak," povedal na letnom stretnutí Asociácie televíznych kritikov.

23.07.2006 12:38
debata

„Idem s prúdom. Nikdy som nejako zúfalo netúžil preraziť na tomto trhu. Ak sa tak niekedy stane, tak sa tak stane,“ uviedol 54-ročný herec, ktorý sa preslávil predovšetkým vďaka televíznym seriálom Pobrežná hliadka a Knight Rider. Najnovšie sa Hasselhoff objavil vo filme komika Adama Sandlera Klik – život na diaľkové ovládanie.

Okrem toho je jedným z porotcov reality show America's Got Talent televíznej spoločnosti NBC. Svoje spevácke úspechy z Európy si cení, no v Amerike im veľa nádejí nedáva. Jeho najnovší singel Jump in My Car sa v britských hitparádach umiestnil na 10. mieste. „Ak uspejem aj tu, bude dobre,“ dodal.

Herec a spevák sa stále zotavuje z minulomesačného zranenia v Londýne. Pri holení narazil hlavou do lampy, ktorá sa rozbila. „Veľká črepina mi rozrezala štyri šľachy a žilu. Našťastie mi nezasiahla žiadny hlavný nerv. Ruku môžem bežne používať, takže je to v poriadku,“ uzavrel.

My sa na závre len pýtame: Má niekto iný okrem Davida pocit, že jeho hudobná kariéra sa rozbehla v Európe…?

debata chyba