Kapela Kabát privezie do Piešťan špeciálne pódium

Česká kapela Kabát vystúpi 31. mája na letisku v Piešťanoch na špeciálnom pódiu. Stage, ktorý v týchto dňoch skúšobne stavajú v Prahe, bude široký 74 metrov, hlboký 22 metrov a vysoký 14 metrov.

07.05.2015 14:05
KABAT2014 Foto:
Skupina Kabát vystúpi už v máji na Slovensku.
debata

Základná nosná konštrukcia s váhou 90 ton je pre logistiku zdvojená a bude teda mať 180 ton lešenia. Pódium má aj špeciálnu priesvitnú strechu.

Svetelný dizajn obsahuje približne 300 inteligentných svetiel a ďalších 216 takzvaných konvenčných svetiel. Na scéne rozmiestnia 400 metrov štvorcových LED stien a štyri Full HD kamery. Formácia, ktorú bude sprevádzať 70-členný tím, ponúkne zvukové systémy K1 a K2 spoločnosti L'Acoustics. To všetko privezie 28 kamiónov.

Počas koncertu, ktorý sa bude konať pod hlavičkou podujatia Topfest, odznejú okrem starších hitov aj piesne z pripravovaného albumu zoskupenia. „Všetkým majiteľom permanentiek na Topfest 2015 platí lístok aj na slovenský koncert Kabátu. Čo znamená, že koncert Kabátu má vlastne každý návštevník Topfestu zadarmo. Kúpiť sa však dajú aj samostatné vstupenky na koncert Kabátu,“ uviedol Dušan Drobný z agentúry Topfest.

debata chyba
Viac na túto tému: #koncert #kabát #jediný na Slovensku #letisko Piešťany