Para chce prekvapiť novým albumom

Hudobná skupina Para je známa tým, že každý z ich troch doterajších albumov mal iný zvuk. Tomuto trendu jej členovia ostanú verní aj na ďalšom albume, ktorý pripravujú v týchto dňoch a vyjsť by mal v máji. "Každý album bol svojím spôsobom iný. Čo sa týka zvuku, sme veľmi otvorení," uviedol frontman Pary Lasky v telefonickom rozhovore pre agentúru SITA.

02.02.2007 10:58
debata

Za prvými dvoma albumami Pary stojí renomovaný slovenský producent Oscar Rózsa. Na treťom albume Brutálna zostava (2004) sa Para zhostila produkcie sama a tak to bude aj na ich ďalšom hudobnom produkte, ktorý zatiaľ nedostal názov. S hudbou pomáha Pare Marek Rakovický, člen zoskupenia Lavagance, ktoré robilo predskokana na bratislavskom koncerte kapely Duran Duran.

Počet skladieb 13 sa členom Pary v minulosti ukázal ako šťastný a „šťastnej“ trinástke ostanú verní aj na ďalšom albume. „Na minulom albume sme mali 22 hostí, na tomto to bude zrejme ešte viac,“ prezrádza Lasky. Pilotným singlom z pripravovaného albumu je pieseň Ako najlepšie viem.

debata chyba