Banášová, Jobus aj Smatanová v novom videoklipe Polemicu

Novým videoklipom plným známych tvárí ku skladbe Poď s nami sa môže pochváliť skupina Polemic. Priestor v ňom dostal aj Ivan Kandráč, ktorý svojsky pretextoval hit Komplikovaná.

01.06.2015 15:49
Polemic Foto:
Skupina Polemic.
debata

O réžiu klipu, ktorý tvorcovia poňali ako talentovú súťaž, sa postaral Marek Mackovič. „Pri vymýšľaní námetu nám napadlo viacero variant a nápad s talentovou súťažou sa nám zapáčil zo všetkých najviac. Námet sme tvorili s Polemicom spoločne, čo je skvelé – to je vec, ktorá sa mi na práci s nimi páči, chalani sa stávajú aktívnou súčasťou tvorivého procesu, každý doň vloží niečo svoje a to je výborné,“ prezradil režisér a dodal, že na scenári spolupracoval aj Ján Gordulič.

Vo videu si zahrali napríklad Jaro Slávik, Braňo Jobus, Michaela Čobejová, ale aj členovia skupiny Petko (ako imitátor Michaela Jacksona), Bejzo (kúzelník), Peter Šandor a Michal Novácky (duo na korčuliach), Šefko (cvičiteľ zvierat), Ľubomír Horák (maliar), Pepe (gymnasta so švihadlom) alebo Mireček (multiinštrumen­talista). Víťazom sa stal Ivan Kandráč, ktorý v klipe zaspieval hit formácie Polemic s názvom Komplikovaná.

Do porotcovských kresiel zasadli Adela Banášová, Zuzana Smatanová a Peter „Sanchez“ Saniga. „Bol to veľmi rozporuplný pocit, pretože nám bolo nakázané, aby sme sa tvárili znechutene a aby sme ich rušili, ale mne sa veľmi páčili, takže som vlastne išla proti sebe. Chalani sa mi páčili, ale nebolo mi dovolené svoje nadšenie prejaviť a musela som ich zrušiť červeným tlačítkom. Asi najviac ma pobavilo číslo so švihadlom a určite aj Bejzove kúzelnícke číslo. Ťažko vybrať jedno najlepšie,“ uviedla s úsmevom Banášová. Speváčka Zuzana Smatanová dostala úlohu najprísnejšej porotkyne. „Za takúto prísnu porotkyňu som bola prvýkrát. Veľmi ma to bavilo, v porote sme boli vo výbornej zostave, mali sme výborných súťažiacich a bolo to naozaj veľmi vtipné,“ povedala.

debata chyba
Viac na túto tému: #Adela Banášová #Zuzana Smatanová #nový videoklip #Polemic #Branislav Jobus #Ivan Kandráč #Poď s nami