Lara Fabian má špeciálne požiadavky kvôli hlasu

Spieva v desiatich jazykoch a hovoria o nej ako o európskej Celine Dionovej. Po troch rokoch sa na Slovensko vracia speváčka s veľkým čistým hlasom, ktorá tvrdí, že najdôležitejšia pri speve je emócia. Belgičanka s talianskymi koreňmi Lara Fabian vystúpi už v stredu 3. júna v bratislavskej Aegon Aréne (NTC), pričom jej koncert sa bude konať pod holým nebom.

03.06.2015 10:30
Lara Fabian vystúpi po druhý raz na Slovensku.... Foto:
Lara Fabian vystúpi po druhý raz na Slovensku.
debata

„Lara Fabian okolo seba nemala nikdy manažment, ktorý by ju tlačil k ,popovému mainstreamu', vždy si vyberala z rôznych hudobných žánrov a kultúr to, čo sama chcela svojím nádherným hlasom publiku odovzdať,“ uvádzajú organizátori.

Keď vystupovala v Bratislave pred tromi rokmi, očarila publikum hlasom aj svojou skromnosťou. Vtedy jazykovo zdatná speváčka ďakovala po rusky, teraz sa publikum možno dočká aj skladby v slovenčine. „Pracujem na tom, ale nechcem teraz dávať žiadne sľuby, keď neviem, či sa to stihnem naučiť. Na programe svojich vystúpení väčšinou pracujem do poslednej chvíle. Buď to vyjde, alebo nie,“ uviedla pred časom Lara Fabian, ktorá do Bratislavy privezie aj svoje hity ako Adagi, I Will Love Again, Je suis Malade či slávny Je t'aime.

Speváčka pred vystúpením kladie dôraz najmä na svoj hlas a tiež dostatočný odpočinok. V jej hotelovej izbe a v šatni musí byť stála teplota a taktiež si vyžiadala zabezpečenie vysokorýchlostného internetu, ktorý by prenášal jej hlas v maximálnej kvalite počas konzultácií s jej hlasovým poradcom. Medzi ďalšími požiadavkami je zvukotesná hotelová izba s možnosťou absolútneho zatemnenia.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #koncert #Aegon Aréna NTC #Lara Fabian