Iggy Azalea zrušila turné, chýba jej energia

Austrálska rapperka Iggy Azalea zrušila očakávané The Great Escape Tour, ktoré malo byť jej prvou sériou veľkých vystúpení v USA, pretože si potrebuje oddýchnuť.

04.06.2015 07:01
Music-Quebec Festival Foto: ,
Austrálska raperka Iggy Azalea počas svojho výstúpenia na SXSW Music Festivale v americkm Austine.
debata (1)

Dvadsaťštyriročná interpretka to uviedla pre americký magazín Seventeen, pre ktorý sa vyjadrila krátko po tom, ako prostredníctvom sociálnej a mikroblogovacej siete Twitter oznámila, že sa vydá na nové turné, až keď dokončí nový album. Pôvodne mala pritom koncertnú šnúru odštartovať v apríli, neskôr label Def Jam oznámil, že pre problémy s produkciou odkladajú začiatok turné na september.

„V mojom srdci nastala kreatívna zmena. Chcem začať úplne odznova a ak by som šla na turné, znamenalo by to, že by som sa k tomu dostala najskôr až po Vianociach. Aby som bola k vám úprimná, cítim, že si zaslúžim pauzu. Počas ostatných dvoch rokov som pracovala nonstop, takmer každý deň. Nie som na tom zle. Je však psychicky náročné byť stále k dispozícii, niekam chodiť a stále niečo plánovať. Je toho veľa a je to náročné. Potrebujem si od všetkého oddýchnuť, užiť si to, na čom som tak tvrdo pracovala. Nemyslím si, že som na to doteraz mala čas,“ uviedla snúbenica amerického basketbalistu Nicka Younga.

„Som hudobníčka a kreatívny človek. Chcem byť schopná vystupovať s novými vecami a robiť nové veci. Mám pocit, že práve teraz som na konci jednej éry. Ak by som koncom septembra vyrazila na turné a držala sa všetkých plánov, ktoré som počas neho chcela zrealizovať, udusilo by ma to,“ vyznala sa rapperka, ktorá podľa vlastných slov dlho váhala, čo má spraviť s turné najmä preto, že nechcela sklamať verejnosť. „Cítim sa preto naozaj zle. Bolo to ťažké rozhodnutie, no bola to tá najlepšia vec, akú som mohla spraviť,“ uzavrela.

1 debata chyba
Viac na túto tému: #Iggy Azalea #zrušené turné #The Great Escape Tour #Def Jam