Ennio Morricone príde opäť do Bratislavy

Skvelá správa pre priaznivcov slávneho talianského skadateľa filmovej hudby Ennia Morriconeho. Po veľkom úspechu, ktorý mal jeho prvý koncert na Slovensku vo februári, sa maestro predstaví 19. januára 2016 opäť v Bratislave.

04.06.2015 14:07
Ennio Morricone Foto:
Ennio Morricone sa predstavil 20. februára po prvý raz na Slovensku a očaril publikum.
debata (1)

„Budúci rok oslávim 60 rokov mojej profesionálnej kariéry, počas ktorej som zložil viac ako 600 diel,“ uviedol pre portál uncut.co.uk Ennio Morricone. V rámci turné s názvom 60 Years Of Music sa predstaví vo ôsmich európskych mestách, medzi ktorými nechýba Bratislava, Budapešť či Praha. „Uvedenie mojej práce naživo, vo všetkých týchto rôznych mestách, pre ľudí rozličných vekových kategórií s rôznym kultúrnym pozadím, je úžasnou a radostnou skúsenosťou,“ vraví taliansky skladateľ.

Ennio Morricone tiež prezradil, že sa predstaví na turné s novým programom, ktorý bude rovnako obsahovať highlighty jeho bohatej kariéry. „Samozrejme tam nesmú chýbať klasické kúsky z veľkolepých westernov Sergia Leoneho a z filmu Misia. Ale celkový zážitok bude iný,“ uviedol Morricone, pričo prezradil, že koncert by mal obsahovať aj skladby zo 7 oscarových filmov, pre ktoré zložil hudbu.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #koncert #Ennio Morricone #január #filmová hudba #vracia sa na Slovensko