Nespím, spieva Samuel Tomeček v novom klipe plnom krások

Samuel Tomeček chystá na jeseň nové CD. Letnou ochutnávkou z albumu je titulná pieseň Nespím. Videoklip k nej mal premiéru pred pár dňami.

08.06.2015 16:00
debata (1)
Samuel Tomeček a Eva Rezešová Džodlová. Foto: MUSIC & MOHR
Samuel Tomeček, Eva Rezešová Džodlová Samuel Tomeček a Eva Rezešová Džodlová.

Jednou z hlavných postáv klipu sa stala Miss Universe 2002, bývala modelka a podnikateľka Eva Rezešová Džodlová. Nakrútil ho skúsený kameraman Ján “DoubleJ” Jančok, ktorý sa v minulosti podieľal aj na klipoch Rytmusa či Majka Spirita.

“So Samom som spolupracoval prvýkrát a po tejto skúsenosti verím, že nie naposledy. Boli to dva veľmi náročné dni, no vďaka množstvu šikovných ľudí si myslím, že výsledok stojí za to,” hovorí DoubleJ, ktorý má na konte 90 miliónov pozretí svojich klipov na YouTube.

“Chceli sme nakrútiť jednoduchý, ale nie nudný videoklip s troma dejovými líniami, ktoré sa končia na párty na lodi v Bratislave,” približuje dej spevák, ktorý si spolu s manažérkou Kristínou vymyslel scenár.

“Singel je o ženách a do každej scény sme preto dali inú krásku. V prvej scéne to bola modelka Vanda Gallová. Druhou ženou je Kristína Šrámková. Tretiu, ktorá hrala sexy učiteľku, sme hľadali niekoľko dní. Nakoniec sme sa rozhodli, že oslovíme práve Evu Rezešovú Džodlovú.

Pesnička Nespím vznikla v štúdiu Samuela Tomečka – Fair Play Music. Vytvoril ju spolu so svojím gitaristom a spoluproducentom Samuelom Kovácsom. Hosťom v skladbe je saxofonista Mário “Gapa” Garbera zo skupiny IMT Smile. Singel je spojením príjemnej a rytmickej funky hudby. Je titulnou skladbou k dlhopripravo­vanému albumu, ktorý výjde v septembri tohoto roku pod názvom “Nespím”.

Kapela Samuela Tomečka – zľava Igor “Teo”... Foto: MUSIC & MOHR
kapela Samuel Tomeček Kapela Samuela Tomečka – zľava Igor “Teo” Skovay (bicie), Samuel, Samuel Kovács (gitara), Miroslav “Gazo” Gazdík (basa).

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #Samuel Tomeček