Langerová nahrala Dotyk, vyjde 21. mája

Druhý album českej Slávice Anety Langerovej s názvom Dotyk vyjde 21. mája. Z desiatich pôvodných skladieb zložila väčšinu sama speváčka. Spolupracovala s viacerými známymi hudobníkmi.

03.05.2007 17:00
debata

"Dotyk je pre mňa veľmi intímna vec, ako keď niekoho pustíte do svojho osobného priestoru, a taká je pre mňa táto platňa, " povedala Langerová. Pri nahrávaní spolupracovala aj s Michalom Hrůzom, ktorý pre ňu zložil jeden z prvých hitov Voda živá, s gitaristom vlastnej koncertnej skupiny a.m.almelom, so spevákom kapely Let mimo Lukášom Klofecom a s Robertom Nebřenským. Novú platňu jej produkoval Jan P. Muchow a mixoval Dušan Neuwerth z Tata Bojs.
 
Na pultoch predajní sa objavia dve verzie nového albumu. Štandardná verzia bude obsahovať len samotný album, zatiaľ čo k bonusovej edícii bude pripojené aj DVD s viac ako 30-minútovým dokumentom z dielne Michala Kudláčka, ktorý režíroval aj videoklip k skladbe Voda živá. Dokument prinesie pohľad do štúdia, rozhovor so speváčkou, zábery z fotenia a zostrih jesenného klubového turné. Obe verzie albumu vyjdú v exkluzívnom papierovom obale s vloženou knižkou.

Album Dotyk už avizoval singel Malá morská víla, ktorý sa dostal do desiatky najhranejších domácich skladieb v českom a slovenskom hudobnom éteri. Vydanie druhej platne Langerová zavŕši koncertným turné, ktoré absolvuje na jeseň. Najmenej tri koncerty by mala v novembri odohrať aj na Slovensku.

debata chyba