Skupina Elán uvedie svoju novinku počas koncertu v Holíči

Už túto sobotu 20. júna privezie skupina Elán do Holíča veľkú šou, počas ktorej pokrstia aj CD box Kamarát, ktorý je predaji práve od 19. júna.

19.06.2015 15:45
Elán Foto:
Skupina Elán zahrá v Holíči výber z 500 skladieb.
debata (3)

Novinka ponúkne všetky štúdiové albumy skupiny od návratu Vaša Patejdla v roku 1996 a tiež nahrávku O život naživo, ktorá obsahuje záznamy koncertov z Charkova z roku 1988 a z Bratislavy z roku 1993.

Formácia sa na špeciálne podujatie veľmi teší. „Volám všetkých našich kamarátov, aby s nami prišli pokrstiť CD box Kamaráti. Hráme spolu už veľmi dlho a máme spolu veľa výborných piesní. Mnohé z nich sú v tomto boxe aj so zaujímavým live záznamom ako bonus. V Holíči zahráme koncert s obrovským nasadením a materiálnym vybavením. Bude to šou na európskej úrovni s miliónmi svetiel a všetkými vecami, ktoré si šoubiznis vyžaduje. Ľudia dostanú to, čo chcú. Budeme hrať čo to dá, lebo publikum milujeme,“ uviedol frontman skupiny Jožo Ráž.

Počas večera zaznie aj pieseň Neodchádzaj, ktorú s Rážom zaspieva po prvý raz naživo aj česká interpretka Lenka „Lo“ Hrůzová. „Bude to pre ľudí výborný bonbónik, pretože skladba je veľmi úspešná. Milujem energiu, ktorú dáva publikum. Okrem súčasnej kapely s nami vystúpia traja noví dychári. Je to pre mňa veľmi pozitívne, lebo dychové nástroje zbožňujem,“ povedal spevák a basgitarista, s ktorým vystúpia aj Jano Baláž (gitara, spev), Vašo Patejdl (klávesy, spev), Peter Farnbauer (gitara), Ľubo Horňák (klávesy), Boris Brna (bicie), Richard Šimurka (saxofón, flauta), Martin Haas (trombón) a Samo Šimek (trúbka).

Brány letiska v Holíči otvoria o 17:00. „Plynulosť cestnej premávky budú na odbočke letisko Holíč riadiť policajné zložky, ale tie neovplyvnia počet automobilov a neurýchlia príjazd na miesto. Preto upozorňujem návštevníkov koncertu, aby prišli v predstihu a videli úžasný koncert žijúcej legendy Elán úplne celý od začiatku do konca. Po skončení koncertu Elán čaká na návštevníkov do skorých ranných hodín oldies disco,“ vyjadril sa organizátor Vladimír Chrenka.

© Autorské práva vyhradené

3 debata chyba
Viac na túto tému: #Holič #Jožo Ráž #kamaráti #Elán #CD box #O život naživo