Celeste Buckingham je vo svojom novom videoklipe ženou mnohých tvárí

Slovenský hudobný talent, speváčka Celeste Buckingham, predstavila skladbu Unpredictable z pripravovaného albumu. Svojím novým kúskom zamierila aj do amerických rádií.

19.06.2015 16:05
Celeste Buckingham Foto:
Celeste Buckingham počak natáčania videoklipu ku skladbe Unpredictable.
debata

Už niekoľko mesiacov pracuje Celeste Buckingham spolu so svojím americkým producentom Earlom Cohenom, ktorý spolupracoval napríklad s Pink či Lady Gaga, na novom albume, ktorého vydanie je plánované na prvú polovicu budúceho roka.

Pieseň Unpredictable bola v USA odpremiérovaná v Radio Disney, ktoré v roku 2014 nominovalo Celeste v kategórii Objav roka. Aktuálne už Unpredictable rotuje aj v niekoľkých iných amerických rádiách. Videoklip ku skladbe nakrútili začiatkom apríla v Los Angeles a bol uvedený v svetovej premiére na stránkach hudobného magazínu Billboard. Inšpiráciu pre klip Celeste Buckingham našla vo svojom boji na hudobnom rebríčku, ale aj v živote mimo zábery kamier a fotoaparátov. Spoluautorom scenára sa stal Mike Cahill, réžie klipu sa ujal uznávaný režisér Cameron Casey.

„Chceli sme ukázať, ako vyzerá bežný deň typickej ženy. Nehrala som perfektnú ženu, ktorá je skvele oblečená, vždy elegantná a rozumná. Zámerom bolo ukázať ako môžu prebiehať tie najhoršie a hlavne nejnepredvída­teľnejšie dni. Zahrala som si štyri postavy , každá z nich má úplne iný život a žijú v odlišnom prostredí (servírka, mama, tínedžerka a slávna speváčka). Všetky tieto postavy si hľadajú svoju správnu cestu životom, prežívajú aj svoje trápne chvíle, okolo nich fičí chaos a ony nevedia, ako sa z toho dostať,“ vysvetľuje Celeste Buckingham.

„Som neskutočne vďačná, že som spoznala ľudí, ktorí mi pomohli realizovať príbeh k novej pesničke. A pretože už máme pripravených niekoľko ďalších skladieb, teším sa na ďalšie klipy a príbehy, ktoré v nich budem môcť vyrozprávať.“, dodáva speváčka.

debata chyba
Viac na túto tému: #nový album #Celeste Buckingham #nová skladba #Unpredictable