IMT Smile a Grigorov idú spolu na miniturné

Po úspešnom roku 2007, v ktorom Robo Grigorov bodoval albumom Balady a IMT Smile potešili svojich fanúšikov cédečkom IMT Smile Live je na začiatok decembra prichystané prekvapenie pre ich fanúšikov: Robo Grigorov & IMT Smile TOUR 2007.

13.11.2007 08:19
debata

Trojica spoločných koncertov v troch slovenských mestách prinesie zaujímavé a originálne spojenie známeho interpreta a vynikajúcej koncertnej kapely. Diváci sa môžu tešiť na vystúpenia – 5.decembra v Bratislave, 7.decembra v Banskej Bystrici a 8.decembra v Košiciach.

Ako špeciálny hosť v Bratislave doplní slovenskú muzikantskú zostavu český spevák a muzikálová hviezda Petr Kolář. Predkapelou na bystrickom a košickom koncerte bude prešovská skupina The Raindown.

Samotné turné ponúkne v histórii slovenských koncertov aj jeden unikát. Netradične riešenú scénu so špeciálnym hľadiskom priamo na pódiu v limitovanom počte max. 60 ľudí v tzv. „VIP on stage“.  Ľudia so zakúpenými špeciálnymi vstupenkami budú vlastne súčasťou scény a samotný koncert zažijú z pohľadu priamo nad pódiom.

debata chyba