Meghan Trainor presúva koncerty, má problémy s hlasivkami

Speváčku trápi krvácanie do hlasiviek, lekári jej preto nariadili hlasový pokoj.

03.07.2015 14:00
Speváčka Meghan Trainor v róbe Galia Lahav. Foto: ,
Speváčka Meghan Trainor.
debata

Americká speváčka Meghan Trainor musí pre krvácanie do hlasiviek presunúť koncerty, ktoré mala odohrať dnes v Atlantic City a v sobotu v meste Uncasville v Connecticute. Dvadsaťjedenročná interpretka to oznámila prostredníctvom služby Instagram.

„Nechcem, aby ste si o mňa robili starosti, no trápi ma krvácanie do hlasiviek. Lekári mi nariadili hlasový pokoj až dovtedy, kým sa nezahoja, takže musím presunúť prvé dve šou v Atlantic City a Connecticute. Sľubujem mojim Megatronz (speváčkini fanúšikovia, pozn. SITA), že im to vynahradím. Som z toho hotová, pretože doteraz som nepremeškala žiadne vystúpenie. Mám vás všetkých veľmi rada. Chcem sa rýchlo uzdraviť, aby som vám mohla predstaviť skvelé turné, ktoré sme si pre vás pripravili. Ospravedlňujem sa všetkým, ktorí si kúpili lístky a naplánovali si cestu,“ vyjadrila sa rodáčka z mesta Nantucket v štáte Massachusetts.

Speváčka neskôr prostredníctvom Instagramu zverejnila krátke video, v ktorom informovala, že chce svoj stav konzultovať s istým lekárom z New Yorku. To, kedy sa bude môcť vrátiť na pódiá zatiaľ nie je známe. Najbližšie by mala podľa plánov zaspievať 7. júla na Common Ground Music Festivale v michiganskom Lansingu. Podobné problémy s hlasivkami mali aj Sam Smith, frontman kapely Aerosmith Steven Tyler, Lionel Richie či britská speváčka Adele.

debata chyba
Viac na túto tému: #zdravie #koncerty #Meghan Trainor