Elán chystá na 30. výročie megakoncerty

Skupina Elán vyrazí v druhej polovici máji na veľké česko-slovenské turné. V rámci osláv 30. výročia sa rozhodla naplniť veľké haly, športové arény, ale aj futbalové štadióny. Asi sedem z dvanástich plánovaných miest teda zažije Elán pod holým nebom.

24.04.2008 09:00
Elán a Lucie Bílá - Jano Baláž, Jožo Ráž a Vašo... Foto:
Členovia skupiny Elán so speváčkou Luciou Bílou. Zľava: Jano Baláž, Jožo Ráž a Vašo Patejdl.
debata

Podľa organizátorov sa turné bude niesť v znamení hitov, nových pesničiek, ale aj špičkovej techniky, špeciálne navrhnutej scény. „Program pripravujeme zodpovedne a v pláne je zatiaľ dvanásť miest,“ vyhlásil stručne a jasne líder skupiny Jožo Ráž.

Turné odštartuje 21. mája na zimnom štadióne v Považskej Bystrici. V Rožňave a Bardejove sa bude koncertovať na futbalových štadiónoch, v Bratislave je v pláne Incheba Expo Arena. Skupina vystúpi v aktuálnom zložení Jožo Ráž, Jano Baláž, Vašo Patejdl, Ľubo Horňák, Peter Farnbauer,  Henry Tóth a  Boris Brna v pozícii bubeníka. Elánisti nebudú na javisku sami. Rovnako ako v Carnegie Hall ich bude sprevádzať dievčenské husľové trio G Strinx.

V susedných Čechách sú zatiaľ oficiálne známe dva veľké koncerty. Prvý je naplánovaný na 4. júna na futbalovom štadióne v Mladej Boleslavi. Druhé české vystúpenie potom Elán čaká 21. júna na štadióne v Uherskom Hradišti. Miesta ďalších vystúpení budú aktuálne dopĺňané na stránke www.elan.sk

Vstupenky na slovenskú časť Elán Tour 2008 sú už v predaji a ceny sa pohybujú od 550 korún.

debata chyba