Paul McCartney pripravuje reedície svojich dvoch albumov

Anglický hudobník Paul McCartney vydá 2. októbra reedície sólových albumov Tug of War (1982) a Pipes of Peace (1983). Vynovená verzia prvej menovanej nahrávky sa dostane na trh ako dvojCD, pričom ponúkne kompletný remix albumu a tiež osem doteraz nevydaných skladieb.

04.08.2015 07:00
Paul McCartney Foto: ,
Hudobník Paul McCartney je najbohatším skladateľom a spevákom vo Veľkej Británii a Írsku.
debata (1)

Deluxe verzia s tromi CD a jedným DVD bude obsahovať aj videoklipy, nový 18-minútový dokument Fly TIA – Behind The Scenes on Take It Away a dve knihy. Fanúšikovia a fanúšičky sa môžu tešiť aj na limitovanú super deluxe edíciu, ktorá vyjde v náklade tisíc kusov spolu s piatimi ručne číslovanými fotografiami od hudobníkovej zosnulej manželky Lindy McCartney.

Reedícia albumu Pipes of Peace sa dostane na trh na dvoch CD, pričom jeden z nosičov ponúkne deväť bonusových skladieb, vrátane doteraz nevydanej piesne Christian Bop. Deluxe edícia s dvoma CD a jedným DVD prinesie aj videoklipy a tiež videá z McCartneyho archívu. Opäť budú k dispozícii dve publikácie, v jednej z nich sa čitatelia dozvedia detaily z nakrúcania klipu k piesni Pipes of Peace. Obidve novinky vyjdú aj na dvojvinyloch či v digitálnej forme.

1 debata chyba
Viac na túto tému: #Paul McCartney #Tug of War #Pipes of Peace #reedície albumov