Mirgová bude na prvom CD ozaj sexi, máme fotky!

Prvý album už o niekoľko dní vydá účastníčka tretej série Superstar Dominika Mirgová. Hoci vo finále skončila druhá, vydať hudobný debut sa jej podarí skôr než víťazke Viere Berkyovej. V rádiach už rotuje prvý singel Skoro ako v sne. Fanúšikovia sa môžu tešiť aj na sexi podobu mladučkej študentky z Trnavy.

05.06.2008 11:00
Dominika Mirgová Foto:
Dominika Mirgová na promo zábere k jej debutovému albumu, ktorý sa objaví na pultoch koncom júna. Z mladučkej študentky urobil stylista poriadnu sexicu.
debata

Fotografie, ktoré vznikli do bookletu cédečka, totiž Mirgovú predstavujú ako zvodnú dámu. V trblietavých večerných šatách bez ramienok, v kratučkej žltej kreácii od Andreja Kusalika či v legínach a štýlovej teplákovej bundičke – aj tak sa predstaví šestnásťročná študentka Sociálno-pedagogickej akadémie. O styling a fotenie jednotlivých záberov sa postaral módny dizajnér Lukáš Kimlička a s prístupom profesionálnej Dominiky bol vraj nadmieru spokojný.

Spokojné je aj vydavateľstvo Sony BMG, pod hlavičkou ktorého cédečko vyjde. „Dominikin prístup je veľmi profesionálny. Myslíme si, že z nej vyrastie výborná speváčka,“ uviedla zástupkyňa vydavateľstva Lenka Slaná. Debut, na ktorom si Mirgová zaspieva aj so súčasným priateľom Michalom Chrenkom a otcom, bude obsahovať dokopy dvanásť pesničiek v rytme popu a r´n´b. „Špecialitkou“ vraj bude španielske dueto s kubánskym spevákom Lazárom De Jesus Hodelin Thomasom. Dominika s ním spieva aj v televíznej šou Let´s Dance.

Dominika Mirgová skončila v Superstar druhá,...
Dominika Mirgová skončila v Superstar druhá,...
+6Dominika Mirgová na promo zábere k jej...
debata chyba