Tie svaly vyzerajú fakt nebezpečne! Žeby preto tlieskal aj Elton?

Hoci v minulosti sa spevák Elton John niekoľkokrát vyjadril nelichotivo na adresu speváčky Madonny, práve jeho tvár zachytili objektívy paparazzov vo VIP-lóži na koncerte kráľovnej popu vo francúzskom Nice.

27.08.2008 16:18
Madonna Foto:
Speváčka Madonna na koncerte vo francúzskom Nice. Svaly by jej mohli závidieť aj desaťbojári.
debata

Známemu umelcovi robil spoločnosť priateľ David Furnish spoločne so starostom Nice Christianom Estrosim. Elton sa pritom len pred pár rokmi rozčúlil na adresu plavovlasej rodáčky z Michiganu. „Ona a najlepší koncert na svete? Veď to je akurat sku…ný playback,“ nedával si servítku pred ústa spevák, keď Madonna získala cenu za najlepší koncertný počin v roku 2004.

Nuž názory sa menia. V stredu večer Elton nadšene tlieskal päťdesiatročnej dive, ktorá propaguje svoj ostatný štúdiový album Hard Candy. Medzi prominentným publikom nechýbal ani Bono Vox z kapely U2 či Victoria a David Beckhamovci.

Fanúšikovia a celebritní hostia v prvých radoch však okrem energickej choreografie a nových aj starých hudobných hitov mohli obdivovať zblízka Madonnine vypracované svaly. Dnes však v mnohých prípadoch obdiv strieda údiv či dokonca zdesenie. Terčom kritiky za prílišnú muskulatúru sa stala speváčka už niekoľkokrát. Výnimku neurobili ani komentáre hodnotiace jej nové turné, ktoré odštartovala v sobotu 23. augusta vo waleskom Cardiffe.

„Ona je hotový Robocop,“ napísal jeden z internetových bloggerov. „Nechcel by som sa jej postaviť do cesty. Vymlátila by zo mňa dušu. Divím sa, že keď chytí do ruky mikrofón, nerozletí sa tá vecička na tisíc kúskov. Tuším ho má vyrobený z kryptonitu,“ zažartoval si zase blogger Michael K. zo známeho amerického webu Dlisted.com.

A ktohovie, možno aj Elton dorazil na koncert pod hrozbou fyzického násilia. Pri pohľade na oceľovú päsť známej speváčky by zmäkol veru nejeden neprajník…

Speváčka Madonna odštartovala v sobotu 23....
Speváčka Madonna odštartovala v sobotu 23....
+12Speváčka Madonna odštartovala v sobotu 23....
debata chyba