Čírovej album dostal ľadovú sprchu - od Husovského

Tradícii krstov hudobnej novinky sa nevyhla ani víťazka súťaže Coca-Cola Popstar Mária Čírová. Debut Búrka uviedla do života so spevákom Komajoty Martinom Husovským.

06.11.2008 10:07
Mária Čírová a Martin Husovský Foto:
Mária Čírová a Martin Husovský sa poznajú ešte zo školských čias. Speváčka si lídra Komajoty vybrala za krstného otca debutového albumu Búrka.
debata

„Vybrala som si Maťa, pretože je veľkou osobnosťou, ktorú si veľmi vážim a spája nás veľa vecí,“ vysvetlila mladá speváčka. „Hráš na klavíri, spievaš a nechcela som niekoho, koho nepoznám,“ pokračovala už priamo k Husovskému a ten jej pochvalu oplatil. „Poznáme sa s Máriou ešte od študentských čias. Už vtedy lepšie hrala na klavíri a spievala ako ja,“ zhodnotil líder prešovskej formácie Komajota.

Dvojica pokrstila debutové cédečko talentovanej autorky ľadom. „Prvá pesnička, ktorú som zložila sa volá Doba ľadová a je zároveň jednotkou na mojom cédečku,“ vysvetlila symboliku Čírová, ktorá sa predstavila aj za klavírom. Hosťom zahrala sedem skladieb z albumu Búrka. Titulná skladba s rovnomenným názvom, ktorá sa v rebríčku hranosti šplhá stále vyššie, samozrejme, nechýbala.

Speváčka Mária Čírová zahrala na krste svojho...
Speváčka Mária Čírová pokrstila debut Búrka.
Mária Čírová a Martin Husovský sa poznajú ešte...
debata chyba