Skupina Peter Bič Project: Budú sa diať veci, aké by ste nečakali

Hudobná formácia Peter Bič Project vyrazí v novembri na svoju prvú koncertnú šnúru s názvom Just a Tour.

29.09.2015 14:00
Peter Bic project Foto:
Hudobník Peter Bič.
debata

„Mali sme pocit, že práve po vydaní aktuálneho albumu Just a Story prišiel ten správny čas na turné. Všetko, čo človek zažíva prvýkrát, prežíva ako niečo výnimočné a rovnako si chceme každý z koncertov, spolu s našimi fanúšikmi, užiť aj my,“ uviedol Peter Bič.

Návštevníci a návštevníčky koncertov sa môžu tešiť na najväčšie hity zoskupenia v nových verziách. „Turné je pre každého hudobníka špeciálnou kapitolou, pretože pokiaľ sa ide na tour, pozývame na koncerty my. Nech hráme kdekoľvek, vždy ideme naplno, ale toto je predsa len zvláštna príležitosť, kde sa chceme so skladbami vyhrať, aby sme si všetci odniesli zážitok, na ktorý budeme živo spomínať aj o ‚sto‘ rokov,“ doplnil Bič.

Hosťami budú spevák Peter Cmorik, rapper Kali a speváčka Katarína Knechtová. „Na turné sa vždy pozývajú priatelia a my priateľmi sme. S Kalim sme nahrali pieseň Wanna live a v priebehu týždňa, ktorý sme strávili spolu v USA, sme sa mohli ešte lepšie spoznať. Veľmi sa teším na to, že si zahráme s Petrom Cmorikom a Katkou Knechtovou. S obidvoma sme si sadli muzikantsky, aj ľudsky, preto môžem sľúbiť, že na pódiu sa budú diať veci, aké by ste nečakali,“ prezradil ďalej Bič.

Skupina bude počas turné bývať v špeciálnom obytnom autobuse. Usporiadajú v ňom aj afterpárty. Na tej sa okrem hudobníkov a ich hostí zúčastnia aj výhercovia a výherkyne súťaže, ktorú členovia Peter Bič Project vyhlásia už čoskoro. „Pre tento spôsob sme sa rozhodli aj kvôli fanúšikom, aby sme sa mohli stretnúť a zabaviť sa. Priznám sa, na partiu v autobuse sa veľmi teším. Na koncertoch a cestách sme už toho zažili dosť, no toto bude pre nás naozaj niečím novým,“ uzavrel interpret.

Termíny koncertov Peter Bič Project – Just a Tour 2015:

  • 24. novembra o 20:00 – Košice, Historická radnica
  • 25. novembra o 20:00 – Banská Bystrica, Urban Spot
  • 26. novembra o 20:00 – Prešov, Kino Scala
  • 28. novembra o 20:00 – Poprad, Rock Fabric
  • 30. novembra o 20:00 – Bratislava, Ateliér Babylon
  • 2. decembra o 20:00 – Nové Mesto nad Váhom, Blue Note
  • 3. decembra o 20:00 – Nitra, Nová pekáreň
  • 8. decembra o 20:00 – Trenčín, Piano club
  • 9. decembra o 20:00 – Žilina, Holidany Inn
debata chyba
Viac na túto tému: #turné #Peter Bič Project